Met een Kunsthaag meer privacy

Meer Privacy met een Kunsthaag

De Kunsthaag is zeer geschikt als er meer Privacy tussen u en de buren moet komen of als u het tuinhek of de witte muur te saai vindt. Dit is op te lossen door er een Kunsthaag tegen aan te plakken.

Er ontstaat meteen een sfeervolle omgeving en u zult echt indruk maken op de omgeving. Bovendien is het onderhoudsarm, dus geen water geven, niet meer snoeien en sjouwen met tuinafval. Bovendien is het milieuvriendelijk en diervriendelijk.

U kunt rustig een tijdje afwezig zijn zonder al de bovenstaande bijkomende drukte. Een dure tuinman inhuren is eveneens niet nodig. En u heeft het hele jaar door een groene tuin.

Eenvoudig te bevestigen

Bovendien is de Kunsthaag zeer eenvoudig te bevestigen, ook hier heeft u geen tuinman voor nodig. Gewoon met bundelbandjes vastzetten. Het is een duurzame en voordelige oplossing en het hele jaar door een groene tuin.

Waar kan de Kunsthaag geplaatst worden?

 

 • Tuinhek;
 • Betonnen muur;
 • Glazen wand;
 • Afscheiding voor de camping;
 • Binnenshuis als wanddecoratie tegen de muur, badkamer, garage, hobbykamer, woonkamer;
 • Voor bedrijven bij de receptie, balie, winkel, bedrijfskantine, vergaderruimte;
 • Showroom;
 • Voor een beurs of expositie

De Kunsthaag zorgt tegenwoordig voor een groene omgeving die je op veel openbare gelegenheden tegenkomt, bijvoorbeeld op vliegvelden, in de horeca, op een terras, in het ziekenhuis, wachtkamers, bibliotheken, universiteiten, scholen.

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer weten over de Kunsthaag?

Onze webshop is 24/7 geopend om te bezichtigen en te bestellen. Om naar de website van KunsthaagEU te gaan, klik hier. 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Bordje bij de voordeur nodig?

Je zoekt een nieuw huisnummer en/of naambordje voordeur, maar welke stijl sluit echt aan bij jouw woning? Om je een idee te geven van de opties die er allemaal zijn, hierbij een eerste tip: bekijk alle borden en nummers uit het huidige assortiment bij De NaambordenSite, de expert als het gaat om mooie en betaalbare bordjes.

Emaille, bijzonder mooi!

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht: een naambord van emaille? En wie weet ben je in één keer compleet verkocht bij de aanblik ervan? Een wijdverbreid misverstand is het volgende. Een kunststof naamplaatje is goedkoop en bovenal saai. Kunststof is een bijzonder betrouwbaar materiaal waar je prachtige naamborden van kunt maken. Voordelen zijn onder meer dat het licht is in gewicht, dat het makkelijk schoon te houden is en -inderdaad- dat het betaalbaar is. Heb je een bord gevonden dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen? Je kunt 24/7 online een bestelling plaatsen! De procedure is meer dan eenvoudig. We vragen je enkele gegevens in te vullen en die te verzenden. Zodra je order binnen is, gaat ons team aan de slag met jouw bord of nummer.

Zwart naambord? Of liever rood?

Een naambord kun je anno nu in allerlei kleuren en tinten bestellen. Van fel rood of geel, tot bescheiden zwart en wit. En van levendig groen tot modieus blauw. En wat denk je van goud- en zilverkleurig? Of misschien transparant en bescheiden beige? Wat de vorm van naamborden betreft, is het aanbod eindeloos groot. Er zijn zowel vierkante als rechthoekige modellen. Heb jij een voorliefde voor speels? Een plaat met sierlijke randen zal je dan zeker bevallen.

We horen wel eens dat de collectie zo groot is, dat mensen ‘verdwalen’ in het aanbod. Kun jij je hierin vinden, geen probleem! Neem snel contact met ons op en we zorgen ervoor dat je in no time uitkomt bij dat ene naambord dat 100% matcht. De klantenservice kun je contacten via info @ denaambordensite. nl en ook middels dit telefoonnummer: 0251-241364.

https://www.denaambordensite.nl/

Tuin renoveren? Schaf een Kunsthaag aan, Hele jaar groene tuin

Verfraai de tuin met een Kunsthaag, Hele jaar groene tuin

Verfraai de tuin eens met een Kunsthaag Sta versteld over het resultaat als u de tuin gaat renoveren. De Kunsthaag is onderhoudsarm…wie wil dat nou niet??? En bovendien snel en eenvoudig te bevestigen.

Ideaal in de tuin aan het tuinhek, schutting, betonnen muur. Eveneens voor het balkon, showroom of horeca. Maak het lekker groen en vrolijk met een kunsthaag.

Wilt u niet meer snoeien, sjouwen met tuinafval en water geven? Een dure tuinman inhuren hoeft ook niet meer, want de Kunsthaag blijft het hele jaar groen en is onderhoudsarm. Ideaal toch, dit bespaart veel tijd en moeite. 

Hele jaar door een groene tuin

De kunsthaag is geschikt voor de Horeca, Openbare ruimtes, Showroom, Etalage. Omdat ze Non-Toxic zijn en brandvertragend. Tevens is de Kunsthaag UV bestendig en verkleurt dan ook niet. 

Een ander voordeel van de Kunsthaag is dat u geen last heeft van ongedierte.

Bij harde wind blijft de heg gewoon staan, dit is mede mogelijk door het gevlochten kunststof scherm. De haag is zeer gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld een ty-rap.

Voordeel van de Kunsthaag

 • Het hele jaar door een groene tuin
 • Onderhoudsarm
 • Niet meer snoeien
 • Hele jaar door een groene tuin
 • Geen dure tuinman inhuren
 • Verkrijgbaar op rol of tegels
 • UV bestendig
 • Eenvoudig te bevestigen

Met een kunsthaag van KunstHaag.EU is het mogelijk. Leverbaar uit voorraad een echt lijkende Kunsthaag tegen een scherpe prijs.

Bij ons heeft u de keuze uit een Harmonica Kunsthaag Laurier, Harmonica Kunsthaag Rosal met 70 ledlampjesLaurier Prunus, Laurier Prunus Plus,Taxus, Photinia Rood en Klimop in tegelvorm met een afmeting van 1 x 3 meter.

De Kunsthaag is zeer gemakkelijk in te korten en te verlengen door middel van het klikbare systeem.  

Wilt u dus het gehele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin? Het plaatsen van een kunsthaag is zeker de moeite waard.

Kijk eens rond in onze webshop of kom langs in onze showroom om ze in het echt te bekijken

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Kunsthaag Taxus, hele jaar door een groene tuin

Wist u dat…?

Een Kunsthaag Taxus  niet alleen tegen een houten schutting geplaatst hoeft te worden? Nee, de kunsthaag Taxus kan eveneens aan een betonnen muur geplaatst worden of op het balkon aan de glazen plaat of aan een stukje muur. 

Er is zeer veel te doen met een Kunsthaag Taxus.

Afvalcontainer verbergen

Die afvalcontainer meer uit het zicht te halen door er een mooi hekwerk omheen te bouwen met een kunsthaag. De aircounit is er ook mee te verdoezelen, met een stukje groen staat dit zeker mooier.

Hang een Kunsthaag Taxus aan de tuinschuur, u zult zien hoe mooi en fris groen dit zal worden.

De Kunsthaag Taxus als groene muur, greenwall zie je tegenwoordig steeds meer in openbare gelegenheden en vliegvelden, horeca. op beurzen en exposities is het een mooie decoratie voor de stand.

Om de werkplek wat gezelliger te maken kan de receptie een beetje groener…het werkt geluiddempend, staat gezelliger en groen om je heen is stressverminderend.

Bedenk het maar en het is mogelijk.

De voordelen van een Kunsthaag Taxus

 • Kunsthaag Taxus op rol 1 x 3 meter
 • Snoeien niet meer nodig;
 • Water geven niet nodig;
 • Non Toxic;
 • Geschikt voor binnen- en buitenshuis;
 • Geluiddempend;
 • Geen ongedierte;
 • Hele jaar door groen;
 • In een paar minuten bevestigd;
 • Snel privacy creëren;
 • UV bestendig;
 • Makkelijk te reinigen

De Kunsthaag Taxus is zeer gemakkelijk schoon te maken bij viezigheid. Gewoon even schoonmaken met een doekje of afspoelen met de tuinslang. De bladeren zullen niet beschadigen en vallen terug in vorm, ze zijn als het ware Zelfherstellend

Samengevat zijn er hele leuke dingen met een Kunsthaag te doen. In de webshop van KunsthaagEU is de Kunsthaag Taxus 24 / 7 te bestellen en te bezichtigen. Ophalen in de showroom in Haarlem is mogelijk.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Verticale tuin, Maak uw eigen moestuin in een handomdraai

Verticale tuin, Uw eigen moestuin

De verticale tuin is momenteel wel de trend om verschillende redenen. Je ziet het steeds meer op bijvoorbeeld flatgebouwen, kunstobjecten en diverse instanties. Het staat niet alleen gezellig het is eveneens geluiddempend.

Veel “groenbeleving” werkt ontspannend en kan toegepast worden op een klein oppervlak.

KunsthaagEU levert uw eigen doe het zelf systeem. De verticale tuin van vilt of ook wel woolly pocket genoemd. Je hoeft er alleen maar zelf aarde en zaden aan toe te voegen en wachten tot het groeit.

Ideaal voor kleine ruimtes

Als je een kleine tuin, patio of balkon hebt is er altijd wel een plekje te vinden om snel een mooi gedecoreerde groene wand te maken. De woolly pocket kan in principe overal hangen, tevens binnenshuis. Wist u dat het eveneens een prachtig resultaat geeft als u er kunstplanten of kunstbloemen in plaatst? Zo heeft u een onderhoudsarme en toch zeer gezellige omgeving.

Leerzaam voor uw kinderen

Het is zeer leerzaam voor uw kinderen om te zien hoe kruiden, groente of planten groeien, ze zullen het ook erg leuk vinden om zelf bloemen, kruiden, planten te kweken.

Tuinhekken, Muren, Stadstuin, Serre of Balkon bekleden met groen, heeft behalve esthetische redenen eveneens vele andere voordelen.

Rustgevend, Geluiddempend en Verkoeling

Het is bewezen dat een verticale tuin een rustgevend effect op je gemoedstoestand en welzijn heeft. Het zorgt tevens voor verkoeling.

In een groene omgeving zijn we gelukkiger, minder angstig en gestressd en werken daardoor beter. Als de planten groeien, vangen zij koolstofdioxide op en produceren ze daarmee zuurstof.

De verticale tuin is een ideale oplossing om een saaie muur, tuinhek, stadstuin, serre, dakterras of balkon op te vrolijken in situaties voor kleine behuizing. Of binnen aan de muur te hangen.

Voordelen van de verticale tuin:

 • Leerzaam voor kinderen;
 • Zeer fraai met kunstbloemen en of kunstplanten
 • Geluiddempend;
 • Weinig ruimte nodig; 
 • Verkoeling
 • Gunstig effect op het binnenklimaat 
 • Zorgt voor ontspanning en minder stress en leidt tot minder ziekteverzuim 
 • Verkrijgbaar in 4 zakken, 7 zakken, 2 zakken, 3 zakken, 12 zakken

Start vandaag nog met uw eigen verticale tuin, groene muur, greenwall met de verticale tuin, plantentas van kunsthaageu, gemaakt van 260gr/m2 vilt.

Verkrijgbaar in diverse maten. Bestel uw verticale tuin in onze webhsop Kunsthaageu, binnen 2 werkdagen geleverd of ophalen in onze showroom in Haarlem.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/

Onderhoudsvrije tuin met een Kunsthaag

Kunsthaag versus echte haag

Een echte Haag is een hele vervelende klimmer. Het hecht zich helemaal vast aan de muur en gaat door de hele tuin heen, het blijft maar doorgroeien, heel vervelend.

En als je deze wilt verwijderen kan dit veel schade opleveren aan de muur of aan de dakgoot.

Een echte haag moet echt om de zoveel tijd gesnoeid worden en dat is niet alleen veel werk, je hebt er ook veel snoeiafval door en vergeet niet dat water geven ook belangrijk is.

Wilt u geen onderhoud meer? Niet meer snoeien? Geen water meer geven?

Schaf een Kunsthaag aan

Dus…een onderhoudsarme tuin en geen rommel meer deze irritatie kan voorkomen worden met een Kunsthaag!!!

Heel eenvoudig te bevestigen, gewoon vast schroeven en met tyraps of binddraad vastmaken.

De Kunsthaag  kan eveneens binnenshuis gebruiken aan de muur als wandbekleding. Meteen een fris en gezellig resultaat. Niet meer wachten tot er iets groeit. Er wordt een gezellige sfeer gemaakt in uw interieur met meer groen binnenshuis.

De Kunsthaag is op rol van 1 x 3 meter verkrijgbaar in verschillende soorten zoals de Pittosportum, Laurier Prunus, Esdoorn, Harmonica Kunsthaag Laurier.

Bevestig de Kunsthaag aan het tuinhek, betonnen muur, bij de schuur of gebruik hem als overkapping of rommel uit het zicht te halen. Denk bijvoorbeeld aan de rolcontainer of bedek de airco hiermee.

Maak een groene muur, greenwall dit is helemaal de trend momenteel. Het is steeds meer te zien in de Horeca, op vliegvelden, in kantoorpanden of op de stand voor een expositie/beurs. Om het nog wat vrolijker te maken kan je er nog wat kunstbloemen in steken.

Voordelen van een Kunsthaag

 • In een handomdraai bevestigd met ty raps, binddraad of schroeven;
 • Ideaal in uw interieur;
 • Blijvend groen;
 • Direct resultaat;
 • Geen onderhoud meer;
 • Makkelijk schoon te maken;
 • Makkelijk in te korten en te verlengen;
 • UV bestendig;
 • Non Toxic

Begin vandaag nog met het opfrissen van de tuin, geen onderhoud meer heerlijk!!

Geen vieze vingers meer met een Kunsthaag. Bekijk ze in onze webshop en maak uw keuze.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Verschillende soorten tuindecoratie kopen – Gratis geleverd!

Verschillende soorten tuindecoratie kopen

Wanneer u uw tuin een beetje wilt opleuken dan kan tuindecoratie kopen helpen, maar er zijn natuurlijk verschillende soorten tuindecoratie die u kunt kopen. Het is dus wel handig om te weten welke tuindecoratie er zijn zodat u de leukste kunt kiezen voor uw tuin en zo u tuin een stuk mooier kunt maken.

Decoratieve dieren

Wanneer u tuindecoratie kopen gaat dan zult u waarschijnlijk ook decoratieve dieren tegenkomen, deze decoratieve dieren zijn ideaal wanneer uw tuin veel planten heeft. U zou dan bijvoorbeeld een uil of een reigerfiguur beeld in uw tuin kunnen plaatsen. Wanneer u goed zoekt dan zijn er decoratieve dieren die er ontzettend realistisch uitzien, zonder dat u werkelijk voor deze dieren hoeft te zorgen.

Tuinmeubilair

Wanneer u tuindecoratie kopen wilt die ook nog nuttig is dan kunt u kiezen om decoratieve tuinmeubilair te kopen. Denk aan een decoratief tuinbankje, dit is nuttig om lekker op te zitten wanneer het goed weer is maar kan net zo goed als decoratie dienen in de winter.

Planten en bloemen

Vooral in de lente en de zomer kunnen planten en bloemen uw tuin ontzettend opfleuren. Op deze manier ziet uw tuin er zonder te veel geld in te steken gelijk een stuk vrolijker uit. Het kost inderdaad iets meer werk om planten en bloemen goed bij te houden, maar het resultaat zal dit sowieso meer dan waard zijn.

Wanneer u een van deze drie categorieën aanschaft dan ben ik ervan overtuigd dat uw tuin er direct een stuk leuker uit zal zien. Uw tuin zal namelijk een stuk meer gevuld zijn met decoratie, bovendien ziet uw tuin er meteen veel vrolijker en kleurrijker uit. Zo zal u vanzelf ook meer tijd in uw tuin willen doorbrengen.

Wilt u meer tuinartikelen; denkend aan deurtmatten, tuinkussens of tuinkassen? Bezoek onze webshop voor meer dan 2500 artikelen online. 

https://www.kemerinktuintrends.nl/tuininrichting/tuindecoratie.html

Kunsthaag, Leuk als wandbekleding binnenshuis

Gek op Groen en Natuur

Ben jij gek op de natuur en groen om je heen??? Is het antwoord ja, dan is de keuze voor een Kunsthaag snel genomen.

Wist je dat? Een kunsthaag ook heel erg mooi is binnenshuis als wandbekleding? Het werkt geluiddempend en het staat ook nog eens heel gezellig. Je kunt er tevens allerlei kunst bloemen en kunst planten in steken voor een kleurrijk resultaat.

De voordelen van een Kunsthaag zijn zeer groot. 

 • Kunsthaag Taxus, Kunsthaag Laurier Prunus, Kunsthaag Laurier Plus, Kunsthaag Photinia Rood, Harmonica Kunsthaag  uitschuifbaar
 • Zeer snel resultaat;
 • Geen saaie witte muur meer;
 • Geluiddempend;
 • Anti Stress
 • Direct resultaat;
 • UV bestendig;
 • Non- Toxic;
 • Geen onderhoud;
 • Diverse kunsthagen verkrijgbaar;

Het plaatsen van een Kunsthaag is ideaal als je net bent verhuisd, en je hebt nog een hele saaie betonnen of witte muur, plaats er een kunsthaag tegenaan en het is meteen weer mooi groen. In een paar minuten is er een groene sfeer ontstaan.

Een kunsthaag is eveneens geschikt voor binnen plaatsing voor bijvoorbeeld in de serre of gewoon op de muur of tegen het plafond aan plakken.

Hoe monteer ik de kunsthaag ?

Heel simpel vastspijkeren en dan met bundelbandjes vastzetten aan het tuinhek, Ze kunnen ook los geplaatst worden maar dan moet je eerst palen in de grond monteren. Hetzelfde geldt voor binnenshuis, eerst schroeven in de muur en dan de haag aan de schroef monteren.

Een Kunsthaag is toch heel duur?

Welnee, het hangt er ook vanaf wat voor eisen hieraan gesteld worden en wat het doel is. Kijk eens goed rond op internet en vergelijk de prijzen.

Bij KunsthaagEU zijn ze zeer voordelig en uit voorraad leverbaar. Bovendien hoeft u geen onderhoud meer te doen, zoals water geven, snoeien. Daar verdiend u dus ook weer geld mee.

Kortom…Een Kunsthaag zorgt snel voor veel Privacy, is in een paar minuten geplaatst en dient geen onderhoud. Met een tuinslang of stofdoek is de haag goed schoon te maken.

Bezoek onze website voor een Kunsthaag.

 

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Tuinafsluiting voor Tuin, Balkon of Terras

Tuinafsluiting voor Tuin, Balkon of Terras

Kunsthagen zijn ideaal om een houten schutting of een saaie betonnen muur te bekleden. En is het een prachtig idee om de tuin te decoreren. Er is snel en simpel meer privacy in de tuin te creëren. Op het balkon is het eveneens ideaal, in een handomdraai is er een mooi stukje groen gemaakt.

Geen onderhoud

Met een Kunsthaag is er ook geen onderhoud meer nodig, niet meer water geven, niet meer snoeien, geen tuinafval meer. En de tuin blijft het hele jaar door mooi groen. De haag kan gewoon met een tuinslang of een vochtige doek worden afgenomen zonder dat de bladeren lelijk worden.

De Kunsthaag is overal te plaatsen, zowel binnen als buiten, ook al is er maar een klein stukje ruimte, er is altijd wel plaats voor een Kunsthaag. Ze zijn ook zeer gemakkelijk op maat te maken.

Bevestigen is heel simpel, met een bundelband, vastschroeven of binddraad is dit in een seconde gedaan.

Kunsthaag op de werkvloer

Niet alleen de schutting of de muur kan ermee bekleedt worden, denk bijvoorbeeld aan de rolcontainer om die uit het zicht te trekken of een airco unit met een kunsthaag te bekleden.

Op de werkvloer wordt het eveneens gebruikt voor bijvoorbeeld het restaurant, vergaderzaal of de receptie gezelliger te maken. Hiermee wordt een mooie frisse en groene uitstraling bereikt.

 

De voordelen van een Kunsthaag

 • Snel geplaatst;

 • Makkelijk te reinigen;

 • Blijvend groen;

 • Sfeervol;

 • Geschikt voor binnen en buiten;

 • Snel veel privacy;

 • Geen water geven;

 • Geen snoeiafval;

 • Geen onderhoud.

Non Toxic, UV bestendig, Vlamdovend

De Kunsthagen zijn Non Toxic, UV bestendig en Vlamdovend, het hele jaar door een groene tuin en verkleuren is vrijwel onmogelijk.

Er zijn diverse soorten Kunsthagen verkrijgbaar, in onze webshop kunt u een kijkje nemen voor de mogelijkheden.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Een liquid facelift voor de oude huid

 

Hoe ouder we worden, hoe meer onze huid zal gaan veranderen. Zo zal de elasticiteit en de stevigheid van de huid af gaan nemen en zal ook het vochtgehalte gaan verminderen. Op deze manier worden rimpels geboren. Veel mensen vinden rimpels niet mooi en willen hier iets aan doen. Je kan dan kiezen voor een facelift. De facelift bestaat uit totaal vier elementen, en jouw gezicht bepaald welke van de vier elementen nodig zijn om jou weer een jeugdige uitstraling te geven. Zo wordt elke behandeling dan ook anders uitgevoerd. Het grootste voordeel van een facelift is dat je niet geopereerd hoeft te worden door een plastisch chirurg, maar dat je vaak al terecht zou kunnen bij een cosmetisch arts.

Het is ten eerste altijd belangrijk dat je weinig stress hebt, omdat een te sterke mimiek er over een langere tijd voor kan zorgen dat je een boze uitdrukking krijgt. Door middel van injectables zouden deze lijntjes en rimpels op kunnen worden gevuld, waardoor je er weer frisser en vrolijker uit ziet. Ook kunnen de contouren en vorm van je gezicht hiermee worden herstelt, door volume te brengen op de juiste plekken van het gezicht. Ook bestaat er revitalisatie, om een doffe en grauwe huid weer te laten stralen.

De liquid facelift prijzen zullen natuurlijk wel per aanbieder gaan verschillen. Daarnaast hangt het er ook vanaf en wat jij precies wilt laten doen. Bij een liquid facelift gaat het vooral om de combinatie van fillers én botox, om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Naast het opvullen met hyaluronzuur wordt er ook veel gebruik gemaakt van botox. Wil jij dus graag iets aan die hangende mondhoeken doen of heb je altijd een boze uitdrukking op je gezicht? Dan kan daar nu wat aan gedaan worden met een liquid facelift, zonder dat je onder het mes zal moeten gaan.

http://www.faceland.nl
1 2 3