Genieten van je tuin
Image default
Tuin decoratie

Bordje bij de voordeur nodig?

Je zoekt een nieuw huisnummer en/of naambordje voordeur, maar welke stijl sluit echt aan bij jouw woning? Om je een idee te geven van de opties die er allemaal zijn, hierbij een eerste tip: bekijk alle borden en nummers uit het huidige assortiment bij De NaambordenSite, de expert als het gaat om mooie en betaalbare bordjes.

Emaille, bijzonder mooi!

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht: een naambord van emaille? En wie weet ben je in één keer compleet verkocht bij de aanblik ervan? Een wijdverbreid misverstand is het volgende. Een kunststof naamplaatje is goedkoop en bovenal saai. Kunststof is een bijzonder betrouwbaar materiaal waar je prachtige naamborden van kunt maken. Voordelen zijn onder meer dat het licht is in gewicht, dat het makkelijk schoon te houden is en -inderdaad- dat het betaalbaar is. Heb je een bord gevonden dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen? Je kunt 24/7 online een bestelling plaatsen! De procedure is meer dan eenvoudig. We vragen je enkele gegevens in te vullen en die te verzenden. Zodra je order binnen is, gaat ons team aan de slag met jouw bord of nummer.

Zwart naambord? Of liever rood?

Een naambord kun je anno nu in allerlei kleuren en tinten bestellen. Van fel rood of geel, tot bescheiden zwart en wit. En van levendig groen tot modieus blauw. En wat denk je van goud- en zilverkleurig? Of misschien transparant en bescheiden beige? Wat de vorm van naamborden betreft, is het aanbod eindeloos groot. Er zijn zowel vierkante als rechthoekige modellen. Heb jij een voorliefde voor speels? Een plaat met sierlijke randen zal je dan zeker bevallen.

We horen wel eens dat de collectie zo groot is, dat mensen ‘verdwalen’ in het aanbod. Kun jij je hierin vinden, geen probleem! Neem snel contact met ons op en we zorgen ervoor dat je in no time uitkomt bij dat ene naambord dat 100% matcht. De klantenservice kun je contacten via info @ denaambordensite. nl en ook middels dit telefoonnummer: 0251-241364.

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

Kunsthaag in de tuin

Een groene muur met een Kunsthaag

Plantentas, Kweek je eigen moestuin