Genieten van je tuin
Image default
Tuin decoratie

Een liquid facelift voor de oude huid

 

Hoe ouder we worden, hoe meer onze huid zal gaan veranderen. Zo zal de elasticiteit en de stevigheid van de huid af gaan nemen en zal ook het vochtgehalte gaan verminderen. Op deze manier worden rimpels geboren. Veel mensen vinden rimpels niet mooi en willen hier iets aan doen. Je kan dan kiezen voor een facelift. De facelift bestaat uit totaal vier elementen, en jouw gezicht bepaald welke van de vier elementen nodig zijn om jou weer een jeugdige uitstraling te geven. Zo wordt elke behandeling dan ook anders uitgevoerd. Het grootste voordeel van een facelift is dat je niet geopereerd hoeft te worden door een plastisch chirurg, maar dat je vaak al terecht zou kunnen bij een cosmetisch arts.

Het is ten eerste altijd belangrijk dat je weinig stress hebt, omdat een te sterke mimiek er over een langere tijd voor kan zorgen dat je een boze uitdrukking krijgt. Door middel van injectables zouden deze lijntjes en rimpels op kunnen worden gevuld, waardoor je er weer frisser en vrolijker uit ziet. Ook kunnen de contouren en vorm van je gezicht hiermee worden herstelt, door volume te brengen op de juiste plekken van het gezicht. Ook bestaat er revitalisatie, om een doffe en grauwe huid weer te laten stralen.

De liquid facelift prijzen zullen natuurlijk wel per aanbieder gaan verschillen. Daarnaast hangt het er ook vanaf en wat jij precies wilt laten doen. Bij een liquid facelift gaat het vooral om de combinatie van fillers én botox, om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Naast het opvullen met hyaluronzuur wordt er ook veel gebruik gemaakt van botox. Wil jij dus graag iets aan die hangende mondhoeken doen of heb je altijd een boze uitdrukking op je gezicht? Dan kan daar nu wat aan gedaan worden met een liquid facelift, zonder dat je onder het mes zal moeten gaan.

http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Verticale tuin, Maak uw eigen moestuin in een handomdraai

Een groene muur met een Kunsthaag

Zorg voor een goede documentatie