Genieten van je tuin
Image default
Tuinontwerp

Kunstgras in Enschede op voetbalvelden

Volgend jaar wordt er ook in Enschede op kunstgras gevoetbald. Nog voor het begin van het nieuwe seizoen wordt er een speciaal kunstgrasveld in Enschede aangelegd, waardoor de club kan genieten van een perfecte grasmat voor de thuiswedstrijden. Er werd altijd gevoetbald op echt gras, maar sinds dit jaar heeft de clubleiding besloten dat er ook in Enschede kunstgras moet worden aangelegd. Het spelen op kunstgras biedt niet alleen voor de voetbalclubs veel voordelen, maar komt ook het spel ten goede.

Ze wilden al heel lang kunstgras in Enschede aanleggen, maar het plan kwam er maar niet door bij de gemeente. Hiermee gaat dan ook een lang gekoesterde droom van de club in vervullng. Naar verluidt worden er zo’n 3 nieuwe kunstgrasvelden in Enschede aangelegd, allen geproduceerd door hetzelfde bedrijf. De club heeft een aantal voordelen en nadelen tegen elkaar afgewogen om zo bij het beste productiebedrijf uit te komen. Onder andere de kwaliteit van het veld, de natuurlijke uitstraling, de duurzaamheid en de prijs waren aspecten die belangrijk waren bij het uitzoeken van het juiste kunstgras voor de velden in Enschede. De velden moeten medio juli worden opgeleverd, zodat er volgend seizoen op het kunstgras in Enschede kan worden gevoetbald.

Kunstgras in Enschede voor voetbalvelden

Het bestuur is er uit en volgend seizoen komt er kunstgras in Enschede. Na lang wikken en wegen en het afwegen van de voor –en nadelen, is de clubleiding er eindelijk uit. Er is een bedrijf gevonden waar ze mee in zee gaan die gaat zorgen voor het aanleggen van kunstgras in Enschede. Er moeten zo’n drie kunstgrasvelden in Enschede komen waar de clubs op kunnen gaan voetballen. Er hadden meer aannemers een offerte uitgebracht om het kunstgras in Enschede aan te leggen en uiteindelijk is daar één van uit de bus gekomen. Er werd onder andere gekeken naar de duurzaamheid van het kunstgras, de kwaliteit, de natuurlijke uitstraling en natuurlijk ook de prijs. Daarnaast heeft ook de ervaring van andere voetbalclubs in de regio een rol gespeeld. Een aantal clubs uit Enschede genieten van een tijdje van kunstgras en zij hebben dit bij hetzelfde bedrijf laten doen.

De spelers, het bestuur en ook de omgeving is enthousiast over het laten aanleggen van het kunstgras in Enschede. Doordat er kunstgras in Enschede wordt aangelegd kunnen de wedstrijden vaker doorgaan, kan er vaker worden getraind op de velden en kan het kunstgras in Enschede ook beschikbaar worden gesteld voor andere evenementen.

https://www.nimaaini-kunstgras.nl/kunstgras-enschede/