Genieten van je tuin
Image default
Tuinontwerp

Keramische tegels op maat

Sierbestrating kan een creatieve uiting zijn om uw huis en tuin een unieke uitstraling te geven. Misschien past een klassieke uitstraling helemaal bij uw karakter of wil u liever uw huis een moderne look geven. Bricks and Stones denkt graag met u mee en helpt u bij het vinden van de perfecte steen voor uw sierbestrating in de tuin.

Een erg aan te bevelen steen zijn onze keramische tegels. Wanneer u een terras hebt in uw tuin hebben deze keramische terrastegels vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld betontegels of natuursteentegels. Keramische tegels hebben namelijk altijd een vaste maat, wat het plaatsen van de tegels makkelijk maakt. Bovendien zullen er niet zo snel krassen komen op de tegels en kunt u de tegels eenvoudig schoonmaken. Dat betekent niet dat de tegels glad zullen worden, want bij regenachtig weer heeft u juist veel grip op keramische tegels. Ook fijn aan keramische tegels is dat ze in verschillende diktes voorkomen. Zo kunt u er voor kiezen om een tegel aan te schaffen van slechts 18 tot 20 millimeter dik, maar verkopen wij ook keramische tegels 3 cm.

Terugkomend op het schoonmaken van de tegels. Zoals net al genoemd werd, zijn keramische tegels simpel schoon te maken en wordt gladheid voorkomen. Hoewel de reiniging geen speciale producten vereisen, is het wel belangrijk om te weten hoe u te werk moet gaan. Hiervoor hebt u slechts water en een zachte bezem nodig. Wanneer u het terras met water nat maakt, is het aan te raden om tien minuutjes te wachten voordat u het terras schoon bezemt.

Ziet u ook de voordelen in van keramische tegels? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u door ons helpen bij het maken van de keuze. Wij helpen u en denken graag met u mee!

https://www.bricksandstones.nl/

Gerelateerde artikelen

Genieten van de tuin

Houtbewerking

U wilt toch ook een mooie tuin?