Genieten van je tuin
Image default
Terras

Drie tips voor het kiezen van uw glaszetter

Op zoek naar een goede glaszetter Rotterdam? Bij Van der Have Glas bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar profiteert u ook van snelle service. Een goede glaszetter zorgt er altijd voor dat de werkzaamheden volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op de services, ook wanneer u bijvoorbeeld glasschade hebt door een inbraak. Zo bent u verzekerd van een snel herstel.  Hier vindt u drie tips voor het kiezen van uw glaszetter.

Tip 1: Let op de garantie

Wanneer u een goede glaszetter Rotterdam wilt regelen, kijkt u goed naar de services en de garantie die geboden wordt. Bij Van der Have Glas kunt u bijvoorbeeld profiteren van inmeetgarantie: wanneer er een meetfout wordt gemaakt is dit de verantwoordelijkheid van het bedrijf. Maar ook als u wilt profiteren van de beste service kiest u voor Van der Have Glas. Deze glaszetter heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak en dat is zeker wat waard!

 

Tip 2: Vergelijk de prijs

Natuurlijk wilt u niet onnodig teveel betalen voor het laten vervangen van het glas. Daarom is het goed om eerst een offerte aan te vragen, zodat u weet wat de kosten zijn. Deze kunt u vergelijken met offertes van andere bedrijven. Zo bent u verzekerd van de beste prijs. Maar houdt ook de kwaliteit van de werkzaamheden in de gaten; goedkoop is niet altijd duurkoop, ook als het gaat om glas herstellen of vervangen.

 

Tip 3:  Bekijk eerdere klantprojecten

Een goede tip is het bekijken van de projecten die een bedrijf heeft uitgevoerd. Bij Van der Have Glas kunt u bijvoorbeeld een fotogallerij doorbladeren en een beeld krijgen van de werkzaamheden. Op basis van deze beelden kunt u een keuze maken voor het inschakelen van een goede glaszetter in Rotterdam.

 

https://www.vanderhaveglas.nl/