Genieten van je tuin
Image default
Terras

Maak uw eigen Jungle tuin met deze Jungle Wandmat

Geen vieze vingers met een Kunst Mat

Tuinieren en vieze vingers is een erg vervelende bijkomstigheid. Een tuin kan wel leuk zijn en moet onderhouden worden maar het zou leuk zijn als je handen schoon blijven. De haag moet bijgehouden worden, het tuinafval moet opgeruimd worden en regelmatig water geven is noodzakelijk. Het is best zwaar werk allemaal.

Maar…Dit is op te lossen door een Kunsthaag te plaatsen, deze behoeft geen onderhoud, geen water niet meer sjouwen met tuinafval, trekt geen insecten aan en geen bruine losvallende bladeren meer in de tuin.

Jungle Wandmat volle dekking

Denk bijvoorbeeld aan een Jungle uitvoering met de Jungle Kunsthaag Wandmat. Deze is vol bedekt met Jungle planten en is meteen een duurzame oplossing, bovendien maakt u indruk op uw omgeving.

Heeft u genoeg van de wandmat, dan is deze zeer eenvoudig weer te verplaatsen en kan zowel binnenshuis als buitenshuis gemonteerd worden. Monteren gaat eenvoudig aan een schroef of spijker met een bundelband, en de wandmat is op elk gewenst afmeting te maken door het klikbare systeem. 

Bent u gek op de Jungle? Maak uw eigen Jungle wand in een handomdraai, het zorgt echt voor meer sfeer en u zult echt indruk maken op uw omgeving.

Zeer fraai als interieur decoratie

Binnenshuis aan de muur zal het eveneens een heel ander gezicht zijn, denk bijvoorbeeld in de badkamer, in de hal, in de hobbykamer of gewoon gezellig in uw woonkamer. U kunt er nog wat kunstbloemen in steken als er meer kleur moet worden gemaakt.

Is uw enthousiasme gewekt? Ga dan snel naar onze webshop voor meer informatie.

 

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/