Genieten van je tuin
Image default
Woningen

Een gesprek met de hypotheekadviseur Den Bosch

Ga je een huis kopen? Vraag dan gesprek met een hypotheekadviseur Den Bosch aan. Hij kan je helpen met zaken zoals wat je nodig hebt voor een hypotheek maar ook advies geven in rentetarief en kortingen op een pakket geven.

De rente

Een laag rentetarief is fijn: dat merk je tenslotte maandelijks in je portemonnee. Maar let ook op de voorwaarden adviseert de hypotheekadviseur Den Bosch. Stel je bent van plan om over vijf jaar een flink stuk van je hypotheek af te lossen, dan is het fijn als dat boetevrij kan. Of stel dat je verwacht over een jaar of zes weer te verhuizen, is het fijn als je dan niet je rentecontract hoeft af te kopen. Ook kan de hypotheekadviseur Den Bosch helpen met samenstellen van pakketten. Zo kan je bijvoorbeeld extra rentekorting krijgen doordat je ook jouw betaalrekening bij dezelfde hypotheekaanbieder hebt lopen. Ook kan je korting bij de notaris, de taxateur en de bouwkeuring, krijgen omdat als je het via de hypotheekadviseur Den Bosch aanvraagt hij een collectiviteitsafspraken heeft

Veel lenen of lekker leven?

Daarnaast heeft de hypotheekadviseur Den Bosch nog als tip dat je goed moet kijken naar de maandlast die hoort bij de lening die je wilt nemen. En pak dan je inkomsten en er bij. Hoeveel houd je over per maand? Is dat voldoende bij jouw levensstijl? Je hebt er namelijk niets aan om de hypotheek te krijgen die je wilt, maar er later achter te komen dat je dan minder kunt reizen, je hobby niet meer kunt uitvoeren of ergens anders dingen te moeten laten waarvan je dat niet wilt of kunt. Kies de hypotheek(last) die bij jou past, dat is het beste advies van de hypotheekadviseur Den Bosch.