Genieten van je tuin
Image default
Dieren in de tuin

verkopen op Bol

Muizenval of rattenval kopen? Dat is heel verstandig, Deze Muizenval kan je via Bol.com verkopen van Yzare is een gemakkelijke manier om ongedierte te vangen. We weten hoe vervelend het is om te lijden aan een muizenplaag, maar vanaf nu hebben deze kleine beestjes geen schijn van kans!

Herbruikbaar, hygiënisch en gemakkelijk te gebruiken
Heel makkelijk te gebruiken. Plaats binnen 1 seconde aas in de bak en wacht tot de muizenval een muis vangt! Nadat je een muis of rat hebt gevangen, kun je hem in de prullenbak gooien zonder hem aan te raken. Hygiënisch en geen bacteriën. De val is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit zorgt ervoor dat de muizenval meerdere keren gebruikt kan worden.

 

Voordelen van deze Yzare Mousetrap:

✅ 100% kans om gepakt te worden!: Dankzij het gevoelige plateau van onze val hebben de muizen geen kans om bij het aas te komen zonder de krachtige val te sluiten.

✅ Veilig: omdat je vingers niet in de buurt van het plateau komen, is het veilig om de val te plaatsen!

✅ Hygiënisch en herbruikbaar: nadat je een muis of rat hebt gevangen, kun je de muisklem onder de kraan afspoelen en opnieuw gebruiken.

Garantie Kwaliteitsgarantie: Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze producten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op. We bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. 100% tevredenheidsgarantie voor risicovrij online winkelen!

Makkelijk te gebruiken: De muizenvallen zijn zeer eenvoudig op te zetten. Hieronder is een instructie:
1. Schroef de aaslade los van de onderkant van de muizenval.
2. Vul de voerbak met aas (zorg ervoor dat het aas niet boven de rand uitsteekt).
3. Rijg de voerbak door de onderkant van de muizenval.
4. Duw de hendel naar beneden.
5.Plaats de muizenval op de gewenste locatie.

wat zit er in uw pakket?
➜ 6x een zwarte muizenval.

—-> UPGRADE 2.0 (juni 2019) <—-
In de vorige muisclips was het plateau niet goed. Ze lieten muizen gemakkelijk ontsnappen en werden niet gepakt.

Dit is opgelost in deze huidige generatie Yzare muizenvallen. Pas dus op dat u geen namaakvallen koopt waar dit probleem zich nog steeds voordoet!

Bestel deze muizenvallen nu om ongedierte te slim af te zijn!

 

 

Hoogwaardig, kwalitatief en zeer stevig moderne muizenvallen in een oogwenk klaar. Wij hebben er zelfs ratten mee gevangen! Makkelijk te bedienen en Supereffectief!
Deze unieke en efficiënte muizenval doodt de muizen door middel van het dichtklappen van de val zodra de muis het lokaas(voer) wil pakken en op de gevoelige drukplaat gaat staan.

https://verkopenviabol.com/