Genieten van je tuin
Image default
Bloemen en Planten

Bloemen online bestellen

Wil je graag een mooie bos bloemen bestellen voor je vrouw, moeder, dochter, vriendin of collega? Dan kun je dit op de website van kamerplanten.shop heel eenvoudig doen. Er zijn verschillende boeketten waar je uit kunt kiezen, in verschillende groottes.

Verschillende kleuren

De boeketten zijn te koop in een aantal verschillende kleurpatronen. Zo kun je een boeket kopen met allemaal paarse en roze bloemen, maar ook een boeket met alleen maar gele bloemen. Wil je eens voor iets anders gaan, kies dan voor een mooi oranje, roze of rood boeket of een mooie mix. Hierin vind je onder andere rozen en chrysanten in allerlei verschillende kleuren. Ga je liever voor klassiek? Dan is er ook een mooi wit boeket verkrijgbaar.

Alle boeketten worden uiteraard aangevuld met mooi groen, daarnaast wordt er ook goed gekeken naar de bloemen. Geen bloemen die al uitgebloeid zijn dus, maar echte kwaliteit!

Verschillende groottes

Naast de vele verschillende kleuren kun je ook bloemen bestellen in verschillende groottes. Zo zijn er medium, large en extra large boeketten te verkrijgen, die allemaal andere kleurcombinaties bevatten. Een medium boeket is mooi om te geven aan iemand die jarig is, of een jubileum heeft op het werk, terwijl een extra large boeket ideaal is voor je vrouw. Gewoon om haar eens te verrassen en te laten zien hoeveel je om haar geeft.

Bezorgen van de boeketten

Het bezorgen van de boeketten wordt gedaan door PostNL. De bloemen worden zorgvuldig verpakt en vervoerd, zodat er niks met de boeketten gebeurt en jij of degene voor wie je ze hebt besteld, er lang van kan genieten.

Ook worden de bloemen altijd rechtstreeks vanaf de kweker verzonden, dus je kan er vanuit gaan dat de bloemen dagvers zijn en met zorg voor je samengesteld zijn.

https://g.page/Kamerplanten-webshop?share

Gerelateerde artikelen

Een Verticale tuin, weinig ruimte nodig

De Verticale tuin, is simpel en eenvoudig te realiseren

Wat zijn plantenlabels of plantenetiketten?