Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Verkoop een stuk grond

Verkoop een stuk grond via kadastralekaart.com. Dat kan de eerste vier weken helemaal gratis. Het is toch al zeer de moeite waard om de website eens te bezoeken, je ziet Nederland van bovenaf en zoomt vervolgens steeds verder in op de provincies, de gemeenten en zelfs je eigen woonplaats. Je kunt buitengewoon nuttige informatie uit de kaarten halen en in beginsel maak je gratis gebruik van de website. Tegen betaling kun je enkele aanvullende data downloaden.

Het perfecte platform voor de verkoop van een stuk grond

Heb je een stuk grond te koop, dan bied je die te koop aan op kadastralekaart.com. Het is precies het goede platform met steeds ruim 150.000 potentiële kopers, Je adverteert meteen in de juiste doelgroep en de grond die jij te koop aanbiedt wordt breed onder de aandacht gebracht. Het kan in elk geval niemand ontgaan dat jij iets te koop aanbiedt. Je geeft de vraagprijs op, beschrijft  het stuk grond en voegt eventueel wat foto’s toe. Dat is alles wat je moet doen om de grond te koop aan te bieden.

De kadasterdata is steeds actueel en wordt door het Kadaster bijgewerkt

Kadastrale kaart is geen website van het Kadaster. De gegevens die je ziet is echter wel kadasterdata, want het Kadaster werkt de gegevens op de kaart steeds bij waardoor de informatie die je aantreft steeds actueel is. Je zoomt in op de Nederlandse provincies, gemeenten en zelfs op je eigen perceel. Dat doe je gratis. Wil je extra informatie over bijvoorbeeld de hypotheek die op een perceel rust, dan krijg je die tegen betaling van een klein bedrag. Behalve nuttig is het ook gewoon leuk om kadastralekaart.com eens te bezoeken. Je kunt bij de kaarten die je downloadt overigens ook een luchtfoto downloaden. Ook dit kost je dan wel een klein bedrag.