Genieten van je tuin
Image default
Aanbiedingen

Karcher hogedrukreiniger accessoires

Een Karcher hogedrukreiniger aanbieding werkt goed. Hij werkt uitstekend wanneer je nog wat extra accessoires gebruikt. Het schoonmaken met een hogedrukspuit wordt zo nog effectiever en eenvoudiger. Onder de leverbare accessoires vindt je schoonmaakspuiten en lansen. Met deze spullen is de schoonmaakklus pas echt door en doorgedaan. Je spullen zijn nog schoner en doordat je overal bij kan komen, is er niets meer dat aan je schoonmaakkriebels zal ontsnappen. Dan pluk je pas echt de vruchten van je kluswerk.  Alles wat je schoonmaakt, zal er spic en span uitzien. Tot in het allerkleinste hoekje of in de wijdste wijdte.

Karcher hogedrukreiniger lans

Een lans is een verlengstuk voor je Karcher hogedrukreiniger. Zo kun je ook op de moeilijk bereikbare plekken komen. Die vervelende, kleine plaatsen waar je met je handen net niet bij kan komen. En dat dus altijd maar laat zitten. Of de hoekjes die onbereikbaar zijn vanwege hun vervelende hoek. Zoals je plaatsen van je auto die je alleen kan bereiken als je jezelf praktisch dubbelvouwt. Met een lans kun je er eindelijk bij. Maar ook hoge plaatsen zijn geen probleem. Zelfs je bovenverdieping kun je bereiken met een van de langere lansen. Zo kun je echt alles binnenshuis en buitenshuis flink onder handen nemen.  

Karcher hogedrukreiniger foam Nozzle

Is de hogedrukspuit nog steeds niet goed voldoende om alles schoon te krijgen? Dan is nog iets extra’s.  Krachtig schoonmaakschuim zal de allerlaatste vuiligheid weghalen. Er is schoonmaakschuim leverbaar dat je aan je lans van je Karcher hogedrukreiniger kan bevestigen. De kracht van het spuitje is te verstellen. Zo bepaal jij hoeveel extra schoonmaakmiddel je toevoegt aan het werk dat de krachtige waterspuit voor je doet. Er wordt voldoende reinigingsmiddel bij je bestelling geleverd, zodat je een hele tijd vooruit kan met het grondige schoonmaken van alles wat een grote beurt nodig heeft.

https://www.karcheraanbieding.nl/karcher-hogedrukreiniger-aanbieding/