Genieten van je tuin
Image default
Tuin decoratie

Kunsthaag, geschikt als afsluiting voor de tuin

Kunsthaag, een geschikte afsluiting voor de tuin

Een Kunsthaag is een geschikte afsluiting voor het balkon, de tuin  of het terras. Hier zit je waarschijnlijk niet direct aan te denken maar dit is zeker niet terecht.

Er zijn tegenwoordig zeer goede kunsthagen verkrijgbaar, die gemakkelijk te bevestigen zijn en geen onderhoud hoeven. Bovendien biedt een Kunsthaag veel privacy.

Kunsthaag op rol

De bladeren zijn verwerkt op een metalen vlechtwerk. Ze kunnen opgespannen worden waardoor er geen dragende structuur nodig is over het hele oppervlakte van de Kunsthaag.

Het aanbod bij dit type kunsthaag is de Taxus, , Harmonica Kunsthaag en de Laurier Prunus en Jungle Wandmat van 1x1mtr. De hoogte van deze kunsthaag is meestal 1 meter.

De haag is gemakkelijk in te korten en te verlengen tot elke gewenste hoogte en wordt met binddraad of bundelbandjes aan de ondergrond bevestigd.


Bevestigen van een kunsthaag

De Kunsthaag heeft een ondergrond nodig om bevestigd op te worden. Dit kan op een schutting, een houten of ijzeren hekwerk of een betonnen muur zijn.

Er zijn vele mogelijkheden, want de Kunsthaag kan overal op bevestigd worden.

Zolang je maar in de ondergrond kan spijkeren of schroeven, of er een Ty rap/Binddraad aan kan verbinden. Wil je de haag los in de grond zetten dan kan je bijvoorbeeld palen in de grond slaan en met ty raps of binddraad bevestigen.


Onderhoud van de kunststof haag

Een kunststof haag is onderhoudsarm kan tegen alle weersinvloeden. Hij kan dus in de zon staan of de schaduw. Of het nou zomer, winter, droog of vochtig is. Een kunststof haag kan deze omstandigheden hebben. De haag wordt niet kaal zodat er genoeg privacy overblijft. Ongedierte heb je dan ook geen last van.

De haag is gemakkelijk even af te spoelen of schoon te maken met een doekje.


Toepassingsvoorbeelden

De kunsthaag is dus ideaal om kale muren of lelijke schuttingen een warme  en natuurlijke uitstraling te geven.Ze bieden veel privacy.

Men gebruikt de haag ook als decoratie of een zithoek gezellig te maken.

De haag is tevens geschikt voor een klein balkon of kleine tuin, voor ieder hoekje is een kunsthaag geschikt.

Bij Kunsthaag.eu kunt u 24 / 7 de kunsthagen online bekijken en bestellen. Onze showroom in Haarlem is op werkdagen ma-vrij tussen 12 en 16.30 uur geopend.

Gewoon bestellen uit uw luie stoel. De Kunsthagen worden binnen 2 werkdagen uit voorraad bij u afgeleverd.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/