Genieten van je tuin
Image default
Tuin decoratie

Kleur je tuin met een tuinschilderij

Ben je uitgekeken op de muur van jouw schuur? Of kun je wel wat kleur in de tuin gebruiken? Dat snappen wij helemaal! Gelukkig hebben wij de oplossing om je tuin eenvoudig op te fleuren, namelijk een tuinschilderij! Een tuinschilderij staat ook wel bekend als een muur –of tuinposter. Hoe je het ook noemen wilt, Tuinposter.nl heeft maar liefst 4500 unieke beelden in het assortiment. Je kunt trouwens ook makkelijk je eigen foto uploaden. Zo krijg je altijd een tuinschilderij dat helemaal bij jou past!

 

Een tuinschilderij tegen de scherpste prijs

Een tuinschilderij bestellen is echt niet moeilijk: in een paar stappen weet je precies waar je aan toe bent. Toch is het ene tuinschilderij de andere niet. Daarom delen wij een paar tips, zodat je zolang mogelijk van het schilderij kunt genieten.

Een tuinschilderij hangt het hele jaar in de tuin: ook tijdens regen, hagel en zelfs sneeuw. Onze tuinschilderijen zijn weersbestendig en je krijgt 3 jaar kleurgarantie. Dat zegt wel iets over de kwaliteit! Lever je liever een eigen foto aan? Wij doen altijd een kwaliteitscontrole om zeker te weten dat jouw foto geschikt is.

 

Tuinposter kopen? Talloze mogelijkheden!

Voor welke uitstraling ga jij? Tuinposter.nl biedt acht verschillende ophangsystemen, van tuinhouten frames tot aan zelfklevende doeken. Of je nu een grote of kleine tuin hebt: wij zorgen dat je het tuinschilderij altijd op kunt hangen. Houd je van stoere materialen? Dan is het robuuste ophangsysteem iets voor jou. Zie je het tuinschilderij meer in een rustieke omgeving? Kies dan een tuinposter met een bamboeframe. Liever wat variatie? Met het aluminium buizenframe kun je eenvoudig en snel de ene tuinposter voor de andere tuinposter inwisselen. Ben je benieuwd welke andere ophangsystemen voor het tuinschilderij beschikbaar zijn? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website!

 

http://www.tuinposter.nl/