Genieten van je tuin
Image default
Tuin decoratie

Groen kantoor met een Kunsthaag, Simpel en eenvoudig te bevestigen

Een groene werkplek

Met de Kunsthaag is er snel een natuurlijke omgeving te creeren en het vermindert stress. Dit is bewezen en daarnaast verbetert de concentratie. Een groene werkplek, kantoor bereikt u met bijvoorbeeld een Kunsthaag. De werknemer wordt hier rustiger van en wordt gelukkiger en bovendien productiever. Een groene ruimte is toch fraaier dan een kale omgeving?

Het is bovendien bewezen dat de productiviteit wel met 15 procent toegenomen is. Groene kantoren zie je tegenwoordig steeds meer, het is immers best een trend te noemen. Steeds meer bedrijven zijn u voorgegaan om de werkplek groener te maken.

Een groen kantoor brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

  • Erg goed voor de gezondheid
  • Een positieve en gezellige vibe
  • Men wordt er ook vrolijker en productiever van

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een groen kantoor. 

Waarom een groen kantoor?

Een groen kantoor heeft veel voordelen. Zo geeft wat meer groen op kantoor een saaie kantooromgeving net wat meer leven. Maar er zijn meer belangrijke redenen voor het kiezen voor een groen kantoor. 

Besparend

Zo is een groen kantoor besparend. De Kunsthaag behoeft geen onderhoud zoals water geven, snoeien en knipafval. De haag blijft het hele jaar mooi en hoeft alleen af en toe maar afgestofd te worden. Zo wordt er weer op een tuinman bespaard.

Groen is beter voor werknemers

Kortom, een groene werkomgeving ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens heel erg goed voor de gezondheid en gemoedstoestand van werknemers.

Maar het heeft ook voordelen voor het bedrijf zelf. De concentratie en productiviteit van werknemers wordt namelijk vergroot wanneer er wat groen op kantoor te vinden is. 

De kunsthaag nog even op een rij

  • Meer groen ontspant
  • Een echte eyecatcher
  • Kostenbesparend
  • Zelf eenvoudig bevestigen
  • Blijvend groen
  • Een gezellige sfeer
  • Geschikt als divider

KunsthaagEU heeft een mooi en voordelig assortiment Kunsthaag om de werkomgeving mooi groen te maken. Ze zijn verkrijgbaar op tegels met een afmeting 1x1meter, 50x50cm of op een rol van 1×3 meter. Ze kunnen op een speelse wijze bevestigd worden met een bundelband. In het interieur zijn ze ideaal en u heeft het hele jaar door een groene omgeving zonder onderhoud.

In onze webshop zijn ze 24/7 te bestellen www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/