Genieten van je tuin
Image default
Tuin decoratie

Het gehele jaar een groene tuin met een Kunsthaag

Het gehele jaar door een groene tuin

Wilt u ook zoals ons het gehele jaar een mooie onderhoudsvrije groene tuin? Met de producten van KunstHaag.EU is het mogelijk. Kunsthaag.Eu levert uit voorraad echt lijkende kunsthagen tegen scherpe prijzen.

De kunsthagen zijn UV bestendig en brandvertragend en kunnen dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook in openbare ruimtes en in de horeca. Om een goed dekkend effect te krijgen is er bovendien een achtergrond scherm in de kleur groen.

Eenvoudig te reinigen

De kunsthagen zijn opgebouwd rond een gevlochten kunststof scherm en nagenoeg onderhoudsvrij. Mocht er toch wat vuil opgekomen zijn dan is het eenvoudig weg te spoelen met wat water. Ook zijn de bladeren in de heg zo gemaakt dat ze bij ombuigen zelfherstellend zijn. Dit is mogelijk door het gebruik van speciale vezeldraden.

Wilt u dus het gehele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin dan is het plaatsen van kunsthagen zeken het overwegen waard. U hoeft niet meer met snoeiafval te sjouwen, nooit meer te grasmaaien en te knippen. En u kunt rustig een tijdje op vakantie of op reis gaan zonder dat u uw zorgen hoeft te maken dat alles gesnoeid moet worden.

Ideaal in uw interieur

Wist u dat de Kunsthaag eveneens heel leuk staat bijvoorbeeld in de badkamer? In de woonkamer, keuken of hobbykamer is de Kunsthaag ook geschikt. Tegenwoordig is er binnenshuis steeds meer groene tinten te vinden zoals behang, kussens en beddengoed. Dus waarom geen Kunsthaag, deze blijft het hele jaar door groen. En plaats er een kunstbloemen of kunstplanten in voor een fleurig resultaat. Bovendien ontstaat er direct een heel gezellige sfeer.

Wilt u

  • Het hele jaar een groene tuin
  • Photinia Rood, Laurier Prunus, Taxus, Klimop, Harmonica kunsthaag
  • Eenvoudig bevestigen
  • Fraaie tuindecoratie
  • Eyecatcher
  • Ideaal in interieur;
  • Meer vrolijkheid en een frisse tuin

Bestel uw kunsthaag in onze webshop www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Gerelateerde artikelen

Kleur je tuin met een tuinschilderij

Een groene muur met een Kunsthaag

Waarom een tuinkas?