Genieten van je tuin
Image default
Tuinontwerp

Genieten van de tuin

Genieten van de tuin

Hoe vaak hebt u er al van gedroomd om te emigreren naar een land waar de zon in de zomer bijna altijd schijnt en het in de winter allemaal prachtig wit is? Waarschijnlijk wel een aantal keren. Het lijkt mooi maar het hoeft niet per se zo mooi te zijn als het lijkt. Wanneer u nu eenmaal langer op een plek bent went u er vanzelf aan. Uiteindelijk zal het gevoel het zelfde zijn als hier in Nederland. Daarom is de natuur niet een hele sterke reden om naar het buitenland te trekken. Door een huis en tuin te hebben waarin u zich thuis voelt en waarvan u kunt genieten komt u al een heel eind met het verwezenlijken van uw dromen. Daarom hoeven dromen niet per definitie waar gemaakt te worden op de manier hoe u het had bedacht.

Zo heeft de droom om te gaan emigreren een diepere behoefte. U heeft niet de behoefte om in het buitenland te wonen en werken omdat de natuur daar mooier is. U wilt waarschijnlijk emigreren omdat het vernieuwing biedt.

Emigreren is een dure zaak en er is feitelijk een erg simpele oplossing voor. Door zo af en toe uw huis en tuin te veranderen maakt u al heel snel het verschil.

Een hovenier kan u daarbij helpen. Zij ontwerpen tuinen die op de latente en manifeste behoefte van de klant zijn bedacht. Dit doen ze door met u om de tafel te gaan zetten en te praten over uw eigenschappen en interesses. Daaruit ontstaat vaak een beeld van wat voor persoon u bent. Vervolgens wordt er gevraagd hoe uw droomtuin er uit ziet en wat u anders zou willen in uw tuin. Aan der hand van die gegevens wordt een ontwerp gemaakt en wordt het door een 3D visualisatie aan u gepresenteerd zodat u een vrij realistisch beeld krijgt van de toekomstige tuin.

Doordat de 3D visualisatie erg realistisch is kunt u ook makkelijk aangeven wat u anders zou willen en wat nu echt goed is. Het ontwerp kan altijd bijgeschaafd worden.

Tuinaanleg Friesland

Een professionele probeert zo goed mogelijk op uw wensen en behoeften in te spelen. Dit doen ze door keer op keer te vragen wat u van bepaalde ontwerpen vind en veel voorbeelden te geven. Binnen Friesland zijn er veel mensen die voor deze tuin ontwerper kiezen omdat zelfs tijdens de aanleg van de tuin nog dingen kunnen worden veranderd.

Wilt u meer weten over de tuinontwerper uit Friesland? Ga dan naar de website tuinaanleg Friesland

http://www.andretuinier.nl