Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in Gouda

Huis verkopen in Gouda

U heeft waarschijnlijk al veel aan u hoofd wanneer u wilt verhuizen. U moet een nieuw huis vinden, al uw spullen inpakken en alles verhuizen naar u nieuwe droomhuis. Dit brengt al veel zorgen met zich mee, maar dan heeft u nog geeneens uw eigen huis verkocht. Veel mensen komen met twee huizen te zitten en twee hypotheken op hun dak. Het duurt namelijk langer dan u denkt om uw huis te verkopen via een verkoopmakelaar. Wilt u niet in tijdsnood komen? Dan kunt u terecht bij Sons Real Estate. Wij kunnen uw huis opkopen binnen één week zonder makelaarskosten. Kijk op onze website voor meer informatie. 

 

Huis verkopen met een verkoopmakelaar

Bij een verkoopmakelaar zijn er veel fasen die u moet doorlopen voordat uw huis is verkocht. Als eerst moet u een verkoopmakelaar kiezen die de beste verkoopprijs voor u uit de kopers kan halen. Vervolgens wordt een verkooprijs opgesteld, professionele foto’s gemaakt van uw huis, een advertentie gemaakt op funda en een verkooptekst geschreven voor uw huis. Daarna bevindt u zich in een onzeker periode, want u weet niet wanneer kopers geïnteresseerd zijn in uw huis en een bod willen doen. Als u een aantal potentiële kopers weet te vangen, worden de bezichtigingen in geplant waar ze een bod kunnen doen. Het is aan u of u akkoord gaat met het bod of een tegenbod doet. Het verkoopproces bij een verkoopmakelaar kan zo maanden of zelfs jaren duren terwijl u al in uw nieuwe huis woont. Na verkoop van uw huis moet u een flink bedrag neerleggen voor de verkoopmakelaar. 

 

Huis verkopen met een vastgoedbedrijf

Er is gelukkig nog een andere manier waarmee u uw huis kunt verkopen in een korte tijd. Vastgoedbedrijven in Nederland kopen huizen op en verkopen huizen aan beleggers. Sons Real Estate in zo’n vastgoedbedrijf die alle soorten huizen opkoopt van alle bouwjaren. U heeft geen zorgen te maken over de kosten en of u huis op tijd verkocht wordt. De verkoop van uw huis kan volledig volgens uw wensen gaan, dus binnen één week of het huis terug huren is geen probleem. 

Bent u benieuwd naar de andere diensten van Sons Real Estate? U kunt onze de website bekeken en contact opnemen. 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-gouda/