Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Kerstboom versiering

Het versieren van de kerstboom is misschien wel de belangrijkste taak tijdens de feestdagen. Een mooi versierde kerstboom draagt enorm veel bij aan de sfeer in huis. Er zijn talloze manieren in het versieren van een kerstboom. Zo kan je kiezen voor een specifieke kleur, specifieke versiering, etc. wij denken graag met je mee. In deze blog geven we je 5 tips die je kunt gebruiken in het versieren van de kerstboom. Tevens bieden wij veel producten aan die je kunt gebruiken in dit proces. 

Tip 1:

De volgorde van het versieren is van uiterst belang. Alle versiering roekeloos in of aan de kerstboom te hangen heeft geen zin. Dit geeft een rommelige uitstraling. Wij raden de volgende volgorde aan; Begin eerst met de lampjes aan de kerstboom te hangen. Hang vervolgens eventuele slingers aan de boom. Daarna de kerstballen. Tot slot, eventuele andere versiering die je nog graag wit includeren. 

Tip 2:

Begin bovenaan met het versieren van de kerstboom. Dit is belangrijk omdat je op deze manieren de versieringen mooi en gelijk over de hele boom kunt verdelen. Tevens is van boven naar beneden werken een gewenning voor veel mensen. Naar onze mening werkt dit het beste. 

Tip 3:

Versier de boom van klein naar groot. Als je ervoor kiest om de grote voorwerpen onderin de boom te versieren en de kleine voorwerpen bovenin de boom, creëer je een mooi en evenwichtige uitstraling. Dit is uiteraard de uitstraling waar we voor gaan!

Tip 4:

Kies je kleur goed uit. Het is mogelijk om verschillende soorten kleuren te gebruiken. Echter werkt het beter wanneer je voor een kleuren thema kiest. Hou bijvoorbeeld een wit thema aan, of een gouden thema. Dit zorgt ervoor dat de kerstboom wat verzorgd oogt. 

Tip 5:

Vergeet tot slot niet om de onderkant van de boom te versieren. Vaak wordt dit vergeten. Wanneer je de onderkant versierd, geeft dat veel meer volume aan de kerstboom.