Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Jezelf thuis verwennen met welness

Het dagelijks leven kost soms enorm veel tijd. Terwijl je misschien snakt naar een dagje spa, zit je op de bank. Al dan niet met een zak chips. Dit kan natuurlijk anders. Ben jij dit eigenlijk wel zat? Dan kun je zoeken naar andere oplossingen. Het leuke nieuws? Die zijn er gelukkig. Benieuwd naar wat jouw opties zijn? Check dan deze tips.

Breng wellness in huis

Zorg ervoor dat jouw huis een oase is van wellness, wanneer jij dat wil. Wat moet je daarvoor doen? Goede vraag. Je zou kunnen beginnen met de juist attributen in huis. Massageolie, gezichtsmaskers, badschuim, enz. Alles wat jij nodig hebt voor een spa gevoel. Als je dan in de avond twee uurtjes hebt, dan kun jij jezelf eens een ontspannen spa behandeling geven.

Vierkante bubbelbad

Wil je een stapje verder gaan? Zorg dan voor een vierkante bubbelbad. Het is nu eenmaal het toppunt van genieten, lekker in een bubbelbad zitten. Een rond bubbelbad kan natuurlijk ook, maar een vierkante bubbelbad is vaak meer praktisch dan je denkt. Met een vierkante bubbelbad benut je namelijk optimaal de ruimte die het bubbelbad inneemt.

Massage aan huis

Er zijn ook masseurs die aan huis komen. Dus? Heb je eens het idee dat je enorm toe bent aan een massage? Boek gewoon een masseur. Die heeft vaak alle spullen bij zich voor een ontspannen weldadige massage. Daar hoef jij de deur niet voor uit.

Ontspannen sfeer

Het belangrijkste voor een spa avond in huis, is een ontspannen sfeer. Zorg er dus voor dat je eerst ‘afschakelt’ van alle drukte van de dag. Zet een lekker muziekje op, doe wat kaarsjes aan en trek gerust de pyjama al vast aan, als jij dat fijn vindt. Het is immers jouw spa avond en dat mag je lekker op jouw eigen manier invulling geven. Heerlijk genieten, zoals jij dat voor ogen hebt. Tip? Zet de mobiel op stil.

https://outathome.com/nl/spa-bubbelbaden/hottub-spa-vormen/vierkante-spa