Groothandel in LED-verlichting voor bedrijven

Ledlogic is voor bedrijven dé online groothandel in LED-verlichting. We leveren niet alleen een ruim assortiment LED-lampen voor de zakelijke markt, maar garanderen daarnaast ook nog eens de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u profiteren van groothandelsprijzen voor diverse soorten LED-verlichting.

Daarnaast mag u, zoals het een LED-groothandel betaamt, van Ledlogic een perfecte service en goede garantie verwachten. Onze LED-producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze een lange levensduur en een perfect rendement opleveren. Wilt u voordelige LED-lampen kopen bij een groothandel in LED-verlichting? Maak dan een keuze uit het uitgebreide assortiment LED-lampen in onze webshop. Hier vindt u onder andere: 

– LED inbouwspots
– LED opbouwspots
– LED-panelen
– LED-spotsets
– LED waterdichte buitenverlichting
– LED dimmers

Energiezuinige LED-lampen kopen bij een groothandel in LED-verlichting

Alle verlichting in onze groothandel voor LED-verlichting is gegarandeerd energiezuinig en duurzaam in gebruik. Doordat we alleen LED-lampen leveren van de hoogste kwaliteit kan tevens een veilig gebruik worden gegarandeerd. Daarnaast zijn onze inbouwspots, LED-panelen, LED-opbouw spots en spotsets energiezuinig en besparend.

De beste prijs-kwaliteitverhouding in online LED-verlichting

Iedereen moet kunnen beschikken over een goede verlichting in het interieur, of buitenshuis. Juist daarom garanderen we in onze groothandel in LED-verlichting niet alleen de beste service, maar ook nog eens de meest voordelige prijs. Uiteraard levert u daarbij niet in op de kwaliteit. Als u duurzame en zuinige LED-lampen wilt kopen dan bent u bij Ledlogic groothandel in LED-verlichting aan het juiste adres.

https://www.ledlogic.nl/

Welke tuinverlichting met welke lamp

Er zijn drie soorten lampen waaruit u kunt kiezen wanneer u overweegt om tuinverlichting aan te leggen. De eerste soort is Solar tuinverlichting. Deze is het meest milieuvriendelijk, heeft een lange levensduur en is een van de goedkoopste oplossingen. De tweede mogelijkheid is de aanschaf van tuinverlichting voorzien van LED-lampen. Deze zijn weliswaar iets duurder, maar is energiezuinig zodat u uw investering snel terug verdient. LED-verlichting heeft ook een lange levensduur. Voor de 12 Volt lamp heeft u laagspanning nodig. Zij geven het felste licht, maar hiervoor dient u wel kabels in de grond aan te leggen. De 12v lamp wordt daarom steeds vaker vervangen door LED of Sonar verlichting.

Een verlichtingsplan maken

Omdat elk soort lamp een ander licht uitstraalt is het mooier als u kiest voor een bepaalde soort lamp. Heeft u hiervoor eenmaal gekozen, dan is het handig om eerst een plattegrond van uw tuin te tekenen en daarop aan te geven waar de verlichting geplaatst moet worden. De soorten verlichting zijn legio: van grondspots tot wandlamp. Heeft u gekozen voor LED- of Sonar lampen, dan is het plaatsen van deze lampen snel en eenvoudig. Voor de 12v verlichting moet u een bekabelingsplan maken. De bekabeling kan onderling gekoppeld worden, maar hiervoor zult u moeten graven.

Decoratie en/of veiligheid

Tuinverlichting kan uw tuin in de avond een sprookjesachtige sfeer geven. U kunt er mooie plekjes mee uitlichten of een boom in de spotlights zetten, wat een fabelachtig effect geeft. Gronsdpots maken uw paden zichtbaar en er is een ruime keuze aan verlichting voor vijvers en andere waterpartijen. Alhoewel tuinverlichting inbrekers vaak afschrikt, is het ook raadzaam een wandlamp bij de entree van uw tuin of oprit op te hangen die voorzien is van een sensor. Bij beweging of warmte komt ongenood bezoek in een grote bundel licht te staan en dat zal afschrikken. Voor meer informatie over tuinverlichting kijk dan even op de website van https://www.batterijlicht.nl/.