Genieten van je tuin
Image default
Buiten leven

Anders dan anders

Normaliter is de beschikking hebben over televisie en internet op de camping een luxe die als overbodig kan worden gezien. Maar dat zou ik me kunnen voorstellen als ik een tent zou zien staan met een schotel er naast of ergens er om heen om voor maximale verbinding te zorgen. Maar met een camper of caravan is het een ander verhaal.

Schotels en haar antennes zijn al voor een paar honderd euro te verkrijgen. Ze zorgen ervoor dat de bewoner van het mobiele huisje dus over alle zenders in de wereld beschikt. En sinds kort ook over internet. Door verbinding via een satelliet is het dus heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk om gewoon nog te blijven kunnen doen wat je thuis ook deed. Zodat je ondanks het feit dat men kampeert toch de gewenste comfort kan houden.

Deze schotelantenne caravan of deschotelantenne camper zijn redelijk goedkoop als je kijkt naar wat ze allemaal voor een gemakken kunnen bieden. Zeker de bedrijven tegenwoordig zijn er onwijs in gespecialiseerd en weten precies wat bij de wensen van de klant aansluit.

Er bestaan tegenwoordig tientallen modellen voor alles en iedereen die weer andere wensen heeft. Het komt er op neer dat met de technologie van tegenwoordig de mogelijkheden onbegrensd zijn. En als dit het geval is slaat de fantasie op hol en is er een soort over productiviteit die er voor zorgt dat er steeds meer modellen in omloop komen. Dit draagt echter ook weer bij aan de keuze stress die vaak leidt tot minder kwalitatieve keuzes. Onderzocht is of de hoeveelheid opties daadwerkelijk bijdraagt aan het uiteindelijke netto geluk van de kiezer. De conclusie was dat hoe meer keuzes er zijn hoe groter het gevoel van het missen van het gene dat je niet hebt gekozen. En dat leidt vervolgens tot een afname van bevrediging na een keuze.

http://www.deschotelshop.nl

Gerelateerde artikelen

Waarom een terrasverwarmer op gas?

Schakel Egalisee in voor professionele hulp in de tuin

Watertank in de tuin plaatsen?