Genieten van je tuin
Image default
Buiten leven

Watertank in de tuin plaatsen?

In ons aanbod vind je zowel bovengrondse, als ondergrondse watertanks met een inhoud van 5000 liter. Wil je info van een echte prof over het kopen van een goede watertank die bij jouw situatie past? Twijfel dan niet om ons te contacteren! Je kunt meer info en ons aanbod vinden op onze website. Ook kun je ons bellen voor eventuele vragen of deskundig advies. 

Wij hebben een groot voorraad aan watertanks met een inhoud van 5000 liter. Deze zijn te verkrijgen in verschillende maten en afmetingen. Het ligt maar net aan je wensen en eisen. Je kunt ook bij ons je eigen watertank ontwerpen en deze laten maken in onze fabriek. Wij zijn namelijk eigen producent en produceren dus alle watertanks zelf. Dit is fijn, want je ontwerpt een watertank die precies past bij jouw wensen en eisen. Fijn toch? Wil je meer informatie? Bel of contacteer ons voor deskundig advies of bekijk onze website: Watertank.nl

Waarom zou je voor een bovengrondse tank kiezen? Als je weinig plek hebt voor een watertank is een ondergrondse watertank ideaal. Een bovengrondse watertank hoeft niet perse veel ruimte in te nemen. Je kunt namelijk kiezen voor een rechthoekige watertank. Deze is gemakkelijk en snel te verplaatsen. Ronde tanks zijn echter vaak wel een meer budgetvriendelijke keuze. Wil je meer informatie? Bel of contacteer ons voor deskundig advies of bekijk onze website: Watertank.nl

Watertank camper – Watertank.nl

Tijdens het kamperen kan het zo zijn dat je een watertank nodig hebt. Onze camper watertanks hebben vaak een service opening. Dat houdt in dat het eenvoudig schoon te maken is. Onderhouden wordt zo heel makkelijk. De watertank kun je ook vullen door de inspectiedeksel te gebruiken indien het niet lukt om de vulaansluiting te gebruiken. Monteer altijd een ontluchtingstule bij een watertank. In de meeste gevallen kan deze met behulp van slangetje aangesloten worden op de vuldop. Zo kan de tank niet vacuüm trekken en nagenoeg volledig worden gevuld.

 

Hygiëne is van belang bij een camper watertank. Zorg ervoor dat je onderweg je eigen slangen en koppelingen bij je hebt en gebruik deze voor het vullen van de watertank. Laat altijd het water eerst even lopen om restanten water uit de slang te laten lopen. Berg daarna altijd de slang weer netjes en schoon op. Gebruik de slangen voor het tanken van water nooit voor het reinigen of afspuiten van de afvalcassette van het toilet of de camper zelf. Je loopt een groot risico op om het drinkwater in je tank te verontreinigen met allerlei bacteriën en organismen. Gebruik ook nooit slangen van het watertappunt, maar altijd je eigen slangen. Je weet immers niet waar je voorgangers deze slang voor hebben gebruikt.

Het lozen van vuil water is alleen toegestaan op de daarvoor toegewezen plekken zoals sanitation, bij tankstations en op camperplaatsen. Het tijdens het rijden lozen van afvalwater of een straatputje voor regenwater gebruiken is niet toegestaan. Let hier dus goed op tijdens het reizen/kamperen. 

Er zijn ook speciale vuldoppen die perfect op de watervulaansluiting passen. Deze zijn voorzien van een Gardena koppeling, zodat er eenvoudig een tuinslang op aangeklikt kan worden. Zo hoef je niet bij de camper te blijven staan om de slang vast te houden, maar kun je eenvoudig het vullen bij de waterkraan regelen.

Wil je meer informatie? Bel of contacteer ons voor deskundig advies of bekijk onze website: Watertank.nl