Genieten van je tuin
Image default
Vakantie

Vaarbewijs behalen?

Bij zeilschool De Randmeren wordt u het beste begeleid. Met het behalen van een Vaarbewijs is het voor u mogelijk om pleziervaartuigen te bevaren tot een lengte van 25 meter. Daarnaast brengt een vaarvergunning nog andere voordelen met zich mee die u na deze Vaarlicentiecursussen niet zomaar voorbijgaan. Het verkrijgen van een Vaarbewijs bij Zeilschool De Randmeren is een proces dat begeleid wordt door onze ervaren zeilers/docenten. Ze kennen de boten “:vul voorbeelden in:” evenals hun eigen handen. Ze hebben ervaring opgedaan op zee/zeilschool/dergelijke en zijn enorm enthousiast over het omvormen van een aanstaande medemens tot een echte zeemens.

 

Vaarbewijs cursussen

Hoe verlopen de cursussen als volgt? Bij Zeilschool De Randmeren wordt het behalen van een Vaarbewijs niet op toeval maar op inzet berekend. Het verkrijgen van een Vaarbewijs is voor iedereen mogelijk – zo lang u dat wilt. We herkennen de frisse lucht die u op zee hebt geproefd, stelt u voor hoe u verantwoordelijk bent voor de richting van uw reis. Dit moet natuurlijk veilig maar flexibel gebeuren. Nou, zo beleeft u het bij Zeilschool De Randmeren. Hier (link naar details over verschillende cursussen/lessen) kunt u lezen hoe de opbouw van onze lessen/cursussen in elkaar zit. Zoals u zult zien, zijn we niet zo rigoureus met de structuur, omdat we veel aandacht besteden aan uw eigen belangen en deze met alle voorzichtigheid behandelen.

 

Plezier van je vaarbewijs

Het verkrijgen van een Vaarbewijs is één ding, maar het behalen ervan met plezier is iets anders. Bij Zeilschool De Randmeren zien wij natuurlijk ook het plezier in het zeilen zelf. We snappen heel goed dat u niet zomaar vaart omdat u slechts van A naar B wilt. U geniet waarschijnlijk echt van het zeilen zelf, wij begrijpen u. Als u twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (link naar contactgegevens). We staan altijd voor u klaar. Het behalen van een Vaarbewijs is nog nooit zo praktisch en avontuurlijk geweest als bij Zeilschool De Randmeren.