Genieten van je tuin
Image default
Vakantie

Je verveelt je nooit op het vakantiepark in de Ardennen

Het gezelligste vakantiepark in de Ardennen heeft veel te bieden. Maar wat nog belangrijker is, is wat er in de omgeving allemaal te beleven is. Dit vakantiepark in de Ardennen is gelegen in de meest zuidelijke en grootse provincie van België. De omgeving staat erom bekend dat het er erg rustig is en je compleet tot rust komt in de natuurlijk omgeving at zich leent voor het aken van lange wandelingen, het doen van behoorlijke fiets- of mountainbike routes of wat vrij staat voor een hiken door de bergen. Je kunt er ook voor kiezen om een tocht op een paard te gaan maken als je zelf niet veel kracht hebt om door de bergen te gaan stappen of fietsen. Ook kan je goed motorrijden in de omgeving.

 

Rivier

Het vakantiepark in de Ardennen heeft erg dichtbij een mooie rivier liggen waar je je ook zeker kunt vermaken. Je kunt hier bijvoorbeeld gaan kajakken, kanoën, raften of vissen. In het dichtbij zijnde dorpje kun je heerlijk eten en genieten van de Belgische lekkernijen, maar het is ook erg fijn om daar een terrasje op te duiken en met een goed glas wijn te genieten van de ondergaande zon en de lucht van de natuur op te snuiven. Daarnaast is er veel historie en cultuur te vinden in de omgeving en kun je je hier ook nog in gaan verdiepen mocht je hier interesse in hebben.

 

Luxemburg

Het vakantiepark in de Ardennen ligt om een afstand van 25 kilometer van de grens met Luxemburg, dus dat is ook nog een mogelijkheid om te gaan doen gedurende je vakantie. In Luxemburg kun je ook genieten van de lekkerste gerechten en is shoppen ook zeker een ding dat je even moet gaan doen. De leuke en oude winkelstraten geven een warme sfeer en het vakantiegevoel bekruipt je direct als je het land binnen rijdt. Op het vakantiepark in de Ardennen  kan je een auto huren.


Gerelateerde artikelen

Vaarbewijs behalen?

Voor een korte vakantie een gites in de Ardennen huren

Citytrip naar Bratislava