Het gehele jaar een groene tuin

 

Het gehele jaar door een groene tuin.

Wilt u ook zoals ons het gehele jaar een mooie onderhoudsvrije groene tuin? Met de producten van KunstHaag.EU is het mogelijk. Kunsthaag.Eu levert uit voorraad echt lijkend kunstgras en kunsthagen tegen scherpe prijzen.

De kunsthagen zijn UV bestendig en brandvertragend en kunnen dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook in openbare ruimtes en in de horeca. Om een goed dekkend effect te krijgen is er bovendien een achtergrond scherm in de kleur groen. De kunsthagen zijn opgebouwd rond een gevlochten kunststof scherm en nagenoeg onderhoudsvrij. Mocht er toch wat vuil opgekomen zijn dan is het eenvoudig weg te spoelen met wat water. Ook zijn de bladeren in de heg zo gemaakt dat ze bij ombuigen zelfherstellend zijn. Dit is mogelijk door het gebruik van speciale vezeldraden.

Zo zijn ook de kunstgras matten UV bestendig en hebben een gegarandeerde lange levensduur aangetoont met certificaten uit diverse laberatoria. De kunstgras matten worden geleverd op rol en zijn ook leverbaar met een extra mosdraad in de mat verweven. Deze mosdraad zorgt voor een levensecht effect. De kunstgras matten hoeft u alleen zo nu en dan schoon te vegen en zijn ook met water schoon te houden.

Wilt u dus het gehele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin dan is het plaatsen van kunstgras en kunsthagen zeken het overwegen waard. U hoeft niet meer met snoeiafval te sjouwen, nooit meer te grasmaaien en te knippen.

http://www.kunsthaag.eu