Genieten van je tuin
Image default
Financieel

Uren registreren doe je zo

Ben je ondernemer of ZZP’er en verantwoordelijk voor het bijhouden van gewerkte uren? Zorg dat je het jezelf niet te moeilijk maakt, de verloren tijd door uren registratie middels Excelsheets liggen ver achter ons. Tegenwoordig zijn er meerdere apps beschikbaar om uren bij te houden. Wij lichten enkele van deze top apps graag voor jou toe.

e-Boekhouden.nl

Deze app bevat een zeer complete urenregistratie voor maar weinig geld, € 5,95 per maand om precies te zijn. Met behulp van de app breng je uren registratie en facturatie makkelijk samen, zo kun je de gewerkte uren in een paar klikken omzetten naar een factuur. De app heeft geen uitbundig design, maar blinkt uit in haar eenvoud en functionaliteit.

Rompslomp.nl

Voor een beginnende ZZP’er of freelancer is deze app ideaal. Een gratis facturatietool wordt aangeboden, maar is uit te breiden voor maar € 5,- per maand. Daarmee krijg je diverse extra’s, waaronder een handige urenregistratiemodule. Wanneer je meerdere korte tijdsperiodes wilt bijhouden, is de timerfunctie van deze app ideaal. Je gewerkte uren zet je eenvoudig om in facturen en als bonus kun je ook nog offertes maken, bonnetjes opslaan en kilometers vastleggen.

Gekko Uren

Zijn er werkelijk geen apps beschikbaar, waar je niet voor hoeft te betalen? Natuurlijk wel, alleen zijn deze apps doorgaans van mindere kwaliteit. Vaak ontbreken er belangrijke functies of is de interface onoverzichtelijk.

Gekko Uren is echter een fijne uitzondering. Er is ook een betaalde versie van beschikbaar (€ 10,- per maand), maar kies je voor de gratis versie. Kun je de uren alsnog eenvoudig en overzichtelijk registreren. Het is zelfs nog mogelijk om vervolgens facturen te sturen.

https://keeping.nl/urenregistratie