Genieten van je tuin
Image default
Financieel

Is het mogelijk om XRP RIPPLE zonder tegoed of banken te kopen?

Misschien heb je gehoord dat je XRP rechtstreeks van de makelaar kunt kopen. Dat is waar, maar wat als u geen creditcard hebt en wilt u een aankoop doen? Zou dat nog steeds XRP kunnen kopen? Als je net als de meeste mensen bent die niet in de positie zijn om krediet te kunnen gebruiken, nee, die het niet doen. Maar er zijn andere opties.

 

Koop XRP door een uitwisseling zoals interbancaire markt, waar u de handel zelf maakt. Nogmaals, dit is niet voor iedereen. U moet bereid zijn om te wachten op uw bestelling om (vaak enkele weken) te wissen en de overeenkomstige vergoedingen en markups voor uw aankoop te betalen.

De andere optie is om een virtueel kredietrekening te openen van een van de vele online makelaars die beschikbaar is voor gewone mensen.

  

Sommige online brokers bieden een creditcardoptie. Als u Ripple wilt kopen en een creditcard wilt, moet u wat informatie geven – meestal uw naam en adres, een kopie van uw identificatie en uw creditcardnummer. Ze zullen de transactie dan verwerken en uw aankoop zal verzekerd zijn. Er zijn zelfs makelaars die afzien van de vergoeding volledig als u zich aanmeldt voor een uitgebreide kredietaccount bij hen.

 

Als u besluit om met een Exchange-makelaar te gaan, moet u er rekening mee houden dat ze toegang hebben om transacties te kopen en verkopen via zowel de Federal Reserve als de commerciële banken. Het is echter niet alleen de banken. En de kosten van deze transacties kunnen sterk variëren. Dus je wilt winkelen om de beste tarieven te vinden, vooral als je meerdere aankopen of veel kleine aankopen wilt maken. Zelfs als u een online makelaar beslist, is het verstandig om ook naar andere makelaars te kijken – en wat onderzoek naar hun klantenservicegeschiedenis, hun minimale maandelijkse kosten en hun verscheidenheid aan diensten, zowel kopen als verkopen.

 

Als u van plan bent om het internet te gebruiken, zorg dan dat u begrijpt wat u doet. Veel sites zijn gewoon niet veilig en veilig. Sommigen van hen vereisen dat u uw creditcardnummer, beveiligingsvragen en andere persoonlijke informatie invoert. Het is niet erg moeilijk om uw veiligheid in gevaar te brengen door de verkeerde site te gebruiken, en het is niet erg gemakkelijk om dit te vermijden als u niet weet wat u doet.

 

Dus is het echt mogelijk om XRP-Ripple te kopen zonder krediet- of bankrekeningen?

Het antwoord is ja. Zorg er zeker voor dat je weet wat je doet voordat je geld investeert. Zorg er ook voor dat u het advies in dit artikel volgt om uzelf en uw investeringen te beschermen.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester