Genieten van je tuin
Image default
Financieel

Snel rijk worden? Dit zijn vijf manieren die echt werken

Te veel mensen bieden belachelijke ideeën over hoe je snel rijk kunt worden. Veel van die ideeën gaan over bezuinigen. Kijk, als je geen inkomen hebt, dan is er geen geld om te sparen. Laat niemand je het idee geven dat je je Starbucks-koffie moet overslaan en 5 euro per dag moet besparen en dat dat op de een of andere manier een fortuin zal worden.

Misschien kun je elke dag 5 euro bij Starbucks overslaan en 10.000 euro besparen in de komende vijf jaar, maar als je denkt dat 10.000 euro je leven gaat veranderen, ben je niet alleen blut, maar je bent vooral dom. Natuurlijk moet je minder uitgeven dan je verdient, maar als je 50.000 euro per jaar verdient met een paar kinderen, welk geld blijft er dan over om te sparen?

Wil je snel rijk worden? Dan moet je je concentreren op het inkomen. Verhoog jouw inkomen voldoende en je kunt iets substantieels besparen.

Hier zijn vijf non-fictietips die je kunt gebruiken en die je daadwerkelijk de miljonairstatus zal bezorgen:

1. Investeer in jezelf 

Succesvolle mensen investeren tijd, energie en geld om zichzelf te verbeteren. Een man vertelde eens: “De beste manier waarop je mensen in nood kunt helpen, is door niet iemand in nood te zijn.” Help jezelf, zodat je in een positie bent om iemand anders te helpen. Dit betekent investeren in jezelf om ergens goed in te worden.

Ik investeerde in verkooptraining toen ik 25 was. Dat deed mijn vermogen om inkomsten te genereren omhoogschieten. Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen.

2. Vind de juiste baan 

De rijken kunnen terecht bij het juiste bedrijf waar doorgroeimogelijkheden zijn. Mijn VP Sales Jarrod Glandt begon meer dan zeven jaar geleden voor mij te werken voor 2.500 euro per maand. Toch zat hij in het juiste voertuig. Hij ontwikkelde zijn vaardigheden en was in staat om zijn maandelijks inkomen vele malen te vermenigvuldigen omdat hij wist dat ik wilde uitbreiden. Te veel mensen zoeken gewoon een baan. Je hebt een baan nodig, maar je hebt het juiste voertuig nodig. Alle bedrijven leven van dit ding dat inkomsten wordt genoemd. Ontvang commissies in plaats van alleen een salaris en je hebt eindelijk controle over hoeveel je verdient.

3. Word goed in wat je doet 

Zet in om geweldig te zijn, niet alleen gemiddeld. Elke branche kan een pijnlijk beroep zijn voor gemiddelde en laagste presteerders, maar enorm lonend voor degenen die geweldig zijn. Degenen die hun beroep leven, ademen en eten, degenen die geobsedeerd zijn , worden groot.

Het feit is dat als je niet geweldig bent, je gemiddeld bent. De rijken worden groot.

4. Laat meerdere, verbonden inkomstenstromen stromen

Je wordt niet rijk zonder meerdere inkomstenstromen. Dat begint bij het inkomen dat je nu hebt. Verhoog dat inkomen en begin met het toevoegen van meerdere stromen.

Je wilt zogenaamde symbiotische stromen. Voeg niet alleen losgekoppelde stromen toe. Zoek in plaats daarvan naar andere manieren waarop je inkomsten kunt toevoegen aan de baan die je nu al hebt. Mijn videoman maakt reclame voor mij – en nadat hij zichzelf had bewezen, begon hij advertenties te maken voor degenen die met mij verbonden waren. Hij begon geen donutwinkel. Te veel mensen gaan van de ene stroom naar een tweede stroom, wat resulteert in twee stromen die niets doen. Jouw stromen moeten altijd verbonden zijn.

5. Bespaar 100K, dan investeer ik de rest 

Probeer eerst 100.000 euro te besparen. Waarom? Je moet jezelf bewijzen dat je geld kunt krijgen. Als je slechts 10.000 euro hebt gespaard, zou jouw enige prioriteit het verhogen van jouw inkomen moeten zijn, zodat je meer kunt sparen. Als je 100.000 euro bespaart, laat je zien dat je het vermogen hebt om geld te verdienen en het vervolgens te behouden. De meeste mensen kunnen geen van beide dingen doen. Zodra je kunt verdienen en sparen, kan je beginnen met het opbouwen van rijkdom. Ik zou onroerend goed voor meerdere gezinnen aanbevelen als je conservatief bent zoals ik. Ik heb er nooit naar uitgezien om snel rijk te worden, maar ik heb er wel naar uitgezien om rijk te worden.

Verdien geld met het invullen van enquêtes op Surveyworld. Da’s nog eens snel rijk worden. 

http://MeedoenAanOnderzoek.nl