Genieten van je tuin
Image default
Financieel

Een lening berekenen voor een verbouwing

Een aantal jaren geleden heb je een prachtig huis gekocht samen met je partner. Een mooie starterswoning met een leuk tuintje op het zuiden en een goede locatie. Wel vrij klein, maar voor de komende jaren is de woning zeker geschikt. Maar die ‘komende jaren’ zijn inmiddels voorbij gevlogen. Toen je het huis kocht hadden jullie genoeg ruimte voor de twee kinderen die jullie graag wilde. Maar, zoals zo vaak, is alles anders verlopen. Jullie gezin bestaat inmiddels uit drie kinderen en daar is het huis niet geschikt voor. Jullie zijn inmiddels zo gehecht aan het huis en de fantastische locatie, dat verhuizen eigenlijk geen optie is. Gelukkig is dat ook niet nodig. Een verbouwing is hier een zeer geschikte oplossing voor. Maar hier zou je wel een lening voor aan moeten gaan. Maar hoe weet je of je wel genoeg geld kunt lenen? Geen probleem, je kunt heel gemakkelijk een lening berekenen voor een verbouwing.

Lening berekenen: hoe werkt dat?

Heel simpel! Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Een lening berekenen kan je namelijk online doen. Vul een aantal eenvoudige gegevens in en binnen no-time zie je hoeveel je kunt lenen met jouw financiële situatie. Behalve dat je meteen ziet hoeveel je kunt lenen, zie je daarnaast ook hoeveel je maandelijks aan aflossing moet doen. Erg belangrijk, want zo kun je voor jezelf kijken of dit haalbaar is voor jouw situatie. Tevens zie je wat het jaarlijkse kostenpercentage is. Ook kun je zelf de looptijd aangeven. Je kunt kiezen uit verschillende looptijden en zelf bepalen welke het beste bij jou past.

 

Ik heb mijn lening berekend, en nu?

Je hebt al je gegevens ingevuld en bent tevreden met het resultaat. Het bedrag dat je nodig hebt voor de verbouwing die je voor ogen hebt, kan je lenen. Denk eerst nog even rustig na over je plannen, voor je een daadwerkelijk aanvraag doet. Ben je er helemaal uit? Dan kun je een aanvraag indienen. Vul al je gegevens in en verstuur een aantal documenten en bewijsstukken. Dit kan allemaal volledig online. Je aanvraag wordt vervolgens geanalyseerd en zodra deze goedgekeurd is wordt het geld naar je rekening overgeschreven. En dan kan het moeilijke gedeelte echt beginnen: de verbouwing. Veel succes!

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/simulatie/

Gerelateerde artikelen

De opstalverzekering vergelijken, wat zijn de aandachtspunten?

Is het mogelijk om XRP RIPPLE zonder tegoed of banken te kopen?

Snel rijk worden? Dit zijn vijf manieren die echt werken