Genieten van je tuin
Image default
Buiten leven

Het luxe inrichten van mijn tuin

Het is toch lastiger dan het lijkt, het aanleggen en inrichten van je tuin. Er zijn bizar veel verschillende opties. Het ligt er natuurlijk ook helemaal aan wat je budget is tijdens de aanleg en inrichting van je tuin. Heb je de middelen om je absolute droomtuin aan te leggen? Allemaal dingen die meespelen bij het aanleggen van je tuin.

 

Vijver

 

Helaas is de vijver niet ideaal in combinatie met kleine kinderen. Mocht je toch een vijver willen kan daar in het ontwerp wel rekening mee gehouden worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gazon te nemen en wanneer de kinderen oud genoeg zijn zou je het gazon kunnen vervangen voor een vijver.

 

Zwembad

 

Een zwembad in je tuin? Ook hier heb je weer keuzes te maken. Wil je een prefab zwembad of een bouwkundig zwembad? Een prefab is uiteraard makkelijker en sneller te plaatsen. ook is deze goedkoper in de aanschaf. Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat je deze volledig naar eigen wens kan vormen. Een zwembad is heerlijk in combinate met bijvoorbeeld een jacuzzi om ook in de wintermaanden heerlijk te kunnen ontspannen. Het dagelijkse onderhoud kunt u zelf doen. Daarnaast zal de zwembadbouwer eens per jaar een inspectie uitvoeren.

 

Speeltoestellen

 

Een mooie tuin schommel of een glijbaan in de tuin. Dit is natuurlijk ideaal voor kinderen. Het kan ook makkelijk in het ontwerp van de tuin worden geïntegreerd. Er zijn genoeg voorbeelden van tuinen met bijvoorbeeld een houten speeltoestel die in tuin geïntegreerd is. Bij het ontwerp kunt u er ook gelijk rekening mee houden dat het speeltoestel verdwijnt zodra de kinderen ouder zijn.

 

Zo zie je maar dat er genoeg opties zijn voor je tuin. Dit was natuurlijk nog maar een kleine kneep uit alle mogelijkheden. We raden daarom altijd aan goed onderzoek te doen naar alle mogelijkheden voordat u keuzes gaat maken!

 

http://www.buitenspeelgoed.nl