Genieten van je tuin
Image default
Spelen in de tuin

Waarom zou je een speelhuisje, schommel of zandbak voor je kind willen kopen?

Stel je dit voor. Je bent een ouder van een kind van ongeveer zeven jaar. Het is bijna haar verjaardag en ze heeft een klein lijstje gemaakt met wat ze zou willen voor haar verjaardag. Samen met je partner heb je al overlegd of jullie een van de dingen op het lijstje konden regelen. Uiteindelijk moeten jullie de keuze maken tussen een speelhuisje, een schommel of een zandbak voor jullie kind. Maar welke moet je gaan kiezen? In deze blog helpen wij jou een handje om de keuze wat makkelijker te maken.

Speelhuisjes zijn divers en gaan lang mee

Een van de vriendjes van jouw kind heeft vast wel een leuk speelhuis staan in de tuin waar ze lekker ‘vadertje en moedertje’ kunnen spelen. Of juist iets in de ‘keuken’ kunnen maken en dat aan de ouders kunnen geven. Maar er zijn ook speelhuisjes met een klim onderdeel erop en een glijbaan waar je vanaf kan. En als ze dan boven staan, hebben ze leuk uitzicht en kunnen ze zwaaien naar jullie. Kortom er zijn hier genoeg mogelijkheden in om zelf te bepalen hoe het huisje eruit komt te zien. Daarbij gaat dit product over het algemeen lang mee. Bekijk hier meer dan 60 ideeën.

Schommels zijn voor bijna alle leeftijden leuk

Als je voor de schommels in de tuin gaat, kun je eigenlijk elk kind mee blij maken. En het leuk eraan is dat jij als ouder er ook van kunt genieten. Want er zijn verschillende mogelijkheden met schommels. Je kunt er eentje nemen die sowieso vast zit en je eigenlijk maar één specifieke maat schommel hebt. Of je hebt er een die je kunt vervangen met verschillende soorten schommels zoals een nestschommel. Daar zou u zelf ook nog in kunnen genieten. Als er weinig ruimte is in de tuin, kun je ook kiezen voor een aanbouwschommel. Deze kun je bevestigen aan je huis of schuurtje. Bekijk hier een ruim aanbod.

Zandbakken kunnen creatief worden gebruikt

De meeste mensen hebben een grote hekel aan zandbakken, omdat ze zoveel zooi in de tuin achterlaten. Maar als je juist dit slim aanpakt, kan het voor het kind en uzelf ook een plezier zijn. Er bestaat namelijk nu verschillende oplossing daarvoor die ook nu een stuk goedkoper zijn.