Genieten van je tuin
Image default
Spelen in de tuin

Maak je eigen kinder speelhoek!

Een eigen speelhoek thuis

Ouders met één of meerdere kinderen kennen het gevoel wel als de kinderen thuis speel. Overal ligt de speelgoed verspreid door het huis. Van boven naar beneden en het is alles behalve praktisch. Zou het niet fantastisch zijn als je kinderen gewoon op 1 vaste plek kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes? Gelukkig bestaat de oplossing al geruime tijd in de vorm van een op maat gemaakte eigen kinderspeelhoek. En de specialisten van Speelhoek.nl hebben het voor jou!

Je eigen gemaakte kinderhoek in de woonkamer of slaapkamer, kies maar

Met de speeltoestellen van Speelhoek.nl kun je eindeloos combineren. Dankzij een assortiment van wandspellen, kralentafels, kindermeubels en speelsystemen kun je een compleet kinder-speelruimte creëren. De speelsystemen zijn met name interessant, doordat ze uitbreidbaar zijn met modules. Deze modules zijn in onze webshop te bestellen als wandspellen. Zoals de naam het al zegt zijn ook eenvoudig te monteren aan de wand of muur. Het grote voordeel is dat het veel ruimte bespaart. De spelletjes variëren van klok leren kijken, memory spelletjes, draaischijven , algebra en rekenspelletjes en doolhof spelletjes. Stuk voor stuk uitdagende spelletjes die kinderen niet alleen zoet houden maar ook educatief zijn.

De nieuwste trend: interactief kinder touchscreen

Als voorloper in de markt van speelhoeken biedt Speelhoek.nl ook speciale kinder touchscreen tablets met diverse spelletjes voor kinderen. Een waar interactief speelplezier op scherm! De tablets zijn los verkrijgbaar in diverse afmetingen ( van 10,1 inch tot 21,5 inch ) maar ook als inbouw model en zelfs staand model. De speciale software is kinderlijk eenvoudig en uitermate geschikt voor kinderen. Er kan niets verkeerds gaan! Kinderen kunnen kiezen uit de volgende spelletjes;

  • puzzelen
  • rekenen
  • zoek de verschillen
  • memoy
  • kleuren
  • tekenen

Ook bieden we de mogelijkheid een compleet kinderhoek op maat te laten maken. Wellicht wil je juist een speciaal soort hout of metaal gebruiken. Geef je wensen door en je ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op maat.

Ook interessant voor zakelijk en B2C

Zoek je als ondernemer of vestigingsmanager een oplossing om gezinnen tevreden te stellen in je winkel , restaurant of showroom? Dan is een speelhoek dé perfecte oplossing. Ouders kunnen rustig de aankopen doen terwijl de kinderen zoet worden gehouden met leuke spelletjes. Inmiddels hebben wij bij vele autogarages, supermarkten en restaurants speelruimtes mogen realiseren. Meer weten naar de mogelijkheden? Bel direct naar +31 (0) 548 518 444 of stuur een mail naar info@speelhoek.nl

https://www.speelhoek.nl/