Genieten van je tuin
Image default
Spelen in de tuin

Speeltoestellen in de tuin: thuis of elders!

Laat kinderen vrij buiten spelen

Ongedwongen en vrij kinderen buiten laten spelen. Welke ouder wil dat nou niet? Met een speeltoestel kun je kinderen uren laten vermaken én heb je tevens overzicht waar je kind zich begeeft. Nu zijn er vele soorten speeltoestellen op de markt, maar om kinderen uit te dagen moet het toestel of speelhoek uitdagend zijn. Gelukkig heeft Speelhoek.nl hier prachtige oplossingen voor, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Finger fun interactief touchscreen voor kinderen

Speelhoek.nl is een specialist in het maken van speelhoek inrichting voor een kinderdagverblijf of kinderopvang. Ook kunnen desgewenst een een kinderhoek voor een restaurant, supermarkten, winkelcentra en autodealers geheel op maat maken. Het voordeel? Als ouder kun je rustig je ‘ding doen’ zonder gestoord te worden door je kind. Deze zit immers met veel plezier de spelletjes te doen op het touchscreen. De finger fun speeltablet is kinderlijk eenvoudig! Met spelletjes zoals, tekenen, rekenen, memory, puzzelen en zoek de verschillen zijn kinderen gegarandeerd urenlang bezig. Mits dat toegelaten wordt natuurlijk…

Educatieve spellen: een leerzame bijdrage

Met dit soort educatieve spellen proberen wij ons te onderscheiden in hoogwaardig en leerzaam spelplezier voor peuters en kleuters. Los van de digitale wandspellen , bieden we ook fysieke spellen zoals klok kijken , het labyrinth spel, een abacus telraam, rainbow drops en de alom bekende kralentafel.

Creëer je eigen speelhoek met losse elementen

Als (eind) verantwoordelijke voor een kinderopvang, zorginstelling, basis onderwijs of winkel kun je zonder problemen je eigen kinderhoek samenstellen via onze webshop. Denk hierbij aan rekentafels, kindermeubeltjes, kinderstoelen en zelfs complete kinderzithoek. Ben je ouder en wil je thuis iets moois maken voor de kinderen? Laat het ons weten dan denken we graag mee inde mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte in de slaapkamer, garage, woonkamer of uiteraard in de tuin!

Zelf aan de slag gaan met de onze tablets

Goed om te weten is dat al onze finger fun tablets ook los verkrijgbaar zijn in diverse formaten. Deze variëren van 10.1 inch tot maar liefst 21.5 inch. De schermen zijn kant-en-klaar en reeds voorzien van de speciale kinder software. Kies je voor een premium service, dan bieden we software ondersteuning. De tablets zijn voorgeprogrammeerd zodat kinderen niet per ongeluk misbruik kunnen maken van andere apps op de tablet. Daarnaast zijn de tablets extra duurzaam door het gebruik van stevig materiaal zodat ze tegen een stoot kunnen.

Interesse in een vrijblijvende demonstratie op locatie? Neem contact met ons op via 0548 518 444
https://www.speelhoek.nl

Gerelateerde artikelen

Het nieuwe gamen

Spelen, zo ook op een glijbaan, “traint” de hersenen

Een professioneel tuinontwerp