Genieten van je tuin
Image default
Spelen in de tuin

Je eigen speeltoestel op maat

Ontdek de leukste kinder touchscreen spellen

Kinderen zoet houden is een opgave op zich. Vooral in deze digitale tijd eisen kinderen op uitgedaagd te worden met spelletjes, puzzels en andere educatieve games. Omdat kinderen tegenwoordig helemaal thuis zijn in mobieltjes en tablets, is het niet anders dan logisch om jonge kinderen te laten spelen met een kinder speel tablet. Speelhoek.nl is al jaren gespecialiseerd in het maken van een kinderhoek bij bedrijven door het hele land. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder!

Een kinderhoek helemaal in je eigen huisstijl

Hoe gaaf zou het zijn als je een speelhoek ingericht hebt helemaal in je eigen huisstijl en met je eigen reclame? Dit kan dus helemaal met de eigen maatwerk optie van Speelhoek.nl. Zo stemmen wij de speelhoek eerst helemaal af aan je eisen en wensen. De achterwand kunnen we bestickeren met geheel eigen print. En met de speelhoek meubel kun je alle kanten op! Het kan in de stijl van je bedrijf of winkel, maar we kunnen het ook implementeren in een bestaande meubelstuk of winkel accessoire. Daag ons gerust want er zijn tal van creatieve oplossingen mogelijk, zoals de implementatie van een digitaal scherm in een koe!

Exclusief: de Finger Fun software

De kinder speeltablets van Speelhoek.nl zijn voorzien van ons eigen unieke finger fun software. Deze software maakt het voor kinderen letterlijk kinderlijk eenvoudig de spelletjes te bedienen op de tablet. De software is een gesloten systeem, dat wil zeggen dat kinderen niet per ongeluk naar een systeem menu kunnen gaan. Wel zo prettig voor jou als ondernemer dat je hier geen omkijken naar hebt. De kinderen hebben de keuze uit maar liefst 6 educatieve spelletjes.

  • Vul je eigen kleurplaat in
  • Leer tekenen
  • Word slimmer met rekensommen
  • Train je geheugen met memory
  • Daag jezelf uit met leuke puzzels
  • Zoek de verschillen. Vind jij ze op tijd?

Het mooie van onze spelletjes is dat ze op elk niveau te spelen zijn. Zo kunnen kinderen zichzelf telkens uitdagen en dat bevordert de natuurlijke ontwikkeling. De software is geheel af te stemmen aan uw huisstijl, maar ook aan de tijd van het jaar. Zo kunnen we een bedrijfslogo terug laten komen op de kaartjes van het memory spel, maar ook de gehele uitstraling gieten in een nieuw jasje. Denk bijvoorbeeld aan populaire thema’s zoals Kerst, Pasen of Halloween.

https://www.speelhoek.nl

Gerelateerde artikelen

Maak je eigen kinder speelhoek!

Speeltoestellen in de tuin: thuis of elders!

Een professioneel tuinontwerp