Genieten van je tuin
Image default
Verbouwen

Een prefab berging volledig naar wens maken

Wist je al dat een prefab berging van beton volledig naar wens kan worden gemaakt? Zo kan de berging geplaatst worden tegen jouw woning of gewoon los tegen de schutting in de tuin. Maar één ding is zeker; met een prefab berging ben je verzekerd van constante kwaliteit en een eeuwige levensduur. Zo kan je ook profiteren van een korte bouwperiode en alles wordt bijna kant en klaar geleverd aan huis. Dit ligt natuurlijk wel aan de gekozen onderdelen of soort berging. Op locatie zal er vervolgens één geheel van worden gemaakt.

Wat is een prefab berging?

Een prefab berging is gemaakt van betonnen casco en zijn van uitstekende kwaliteit. Het uiterlijk van de berging kan naar eigen voorkeur samengesteld worden. Zo kan de gevel naar wens bekleed worden bijvoorbeeld door deze te voorzien van rabat- of potdekseldelen in verschillende houtsoorten. Maar ook de kleuren kunnen besproken worden, wat natuurlijk passend kan zijn bij jouw woning.

De indeling Prefab berging

De prefab berging kan op talloze manieren worden ingezet. Zo kan je ervoor kiezen om de ruimte te gebruiken als opslagplaats voor bijvoorbeeld fietsen, tuinmateriaal of gereedschap. Maar er kan ook ervoor gekozen worden dat de ruimte dient als een extra werk- of hobbyruimte. De indeling kan helemaal naar eigen wensen gecreëerd worden.

Isolatie Prefab berging

Wanneer de ruimte zal dienen voor een extra werk-of hobbyruimte, dan kan er ook worden gekozen om de prefab berging te isoleren. De ruimte tussen de wanden kunnen namelijk opgevuld worden met isolatiemateriaal. Zo is de ‘berging’ in de winter ook uitstekend te gebruiken en zit je niet in de kou.

Kosten Prefab berging

Wat de kosten zijn om een berging te laten bouwen verschilt natuurlijk per ontwerp. De prijzen kunnen natuurlijk ontzettend uiteen lopen. Het is daarom lastig om van te voren een vaste prijs te benoemen. Om deze reden is het mogelijk om een offerte aan te vragen en zo jouw persoonlijke wensen te bespreken met de daarbij behorende kosten. 

https://www.abs-bouwsystemen.nl/constructies/bergingen/