Genieten van je tuin
Image default
Aanbiedingen

Tuinideeën voor tuinen

 

Tuinideeën voor een grote of kleine tuin

De grootte van uw tuin heeft veel te maken met uw levensstijl. Hoewel negen van de tien mensen de voorkeur geven aan een grote tuin, zijn er voor beide soorten voor- en nadelen. Een kleine tuin is gemakkelijk aan te passen aan de behoeften of wensen van het individu; het kan echter moeilijk zijn omdat je minder ruimte hebt voor planten en andere decoratieve elementen. De juiste balans tussen praktische zaken – zoals looppaden, bomen die schaduw bieden tegen blootstelling aan de zon in de zomerse hittegolven – maar vergeet niet om niet te vergeten wat er esthetisch het beste uitziet (zoals bloemen).

Wilt u een gemakkelijk te onderhouden achtertuin? Negen van de tien mensen zouden ja zeggen! Maar hoewel dit op het eerste gezicht geweldig lijkt, moeten we ons afvragen of onze gewenste elementen wel passen in een grote tuin.

Wij zijn er om u te helpen. Op deze pagina vind u nuttige tips en tuinideeën voor het inrichten van een kleine tuin of grote tuin.

 

Parasols

Parasols zijn een geweldige manier om wat schaduw te krijgen en te bedekken tegen de zon. Parasols zijn te vinden in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen, zodat u er zeker een kunt vinden die perfect bij uw tuin of huis past! Voeg een parasol standaard voor extra steun op een patio tafel met veel zitruimte ook niet alleen omdat ze bescherming bieden tegen de hete stralen, maar ook omdat parasols maken mooie accenten in combinatie met andere outdoor meubilair, zoals lounge meubilair sets.

Of het nu gaat om hardhouten vlonders in uw buitenruimte; hemelbedden, rieten fauteuils, hangmatten etc., er is nog nooit zoveel keuze geweest als wat we bij Homemeubels hebben – en daarom is het kopen van een nieuwe parasol die perfect bij u past zo eenvoudig.

 

Schaduwdoeken

Na gebruik van een schaduwdoek zijn alle buitenruimtes koeler en aangenamer. Schaduwdoeken zijn er in veel verschillende kleuren voor elke behoefte of stemming: groen voor grasvelden met veel planten; een diepblauwe kleur die perfect is voor bij het zwembad omdat hij goed opvalt tegen de felle schittering van de zon; zwart is geweldig voor patio’s waar u wilt dat mensen er doorheen kunnen kijken maar niet warm worden van de hitte die weerkaatst op oppervlakken zoals stenen en baksteen. Met zoveel veelzijdigheid zal er nooit meer een andere reden dan te warm weer zijn als excuus waarom uw veranda nog niet af is!

Om het gewenste schaduweffect in uw tuin te creëren, kunt u ervoor kiezen om bij Homemeubels een standaard schaduwdoek te kopen. Wij hebben vele vormen en maten te bestellen zoals driehoeken, vierkanten of rechthoeken!

 

Moderne tuinmeubelen

Een moderne tuin is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Vind uw eigen oase van rust door een bezoek te brengen aan ons exclusieve assortiment designmeubelen, verkrijgbaar in verschillende stijlen voor alle tuinen!

Voor die momenten dat het buiten te warm of te koud is om ontspannen wandelingen te maken door weelderige groene ruimten, hebben wij precies wat u nodig hebt: een assortiment veelzijdige moderne tuinmeubelen die zowel op balkons als terrassen kunnen worden gebruikt. Van eigentijdse ontwerpen met strakke lijnen zoals sofa’s gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium frames gecombineerd met waterdichte stoffen; lounge stoelen in traditionele stijl ingewikkeld gemaakt met behulp van alleen staaldraad gaas gefabriceerd in comfortabel meubilair. Wij hebben iets perfects voor elke smaak!

https://www.homemeubels.nl/blog/tuinideeen-voor-een-grote-of-kleine-tuin/