Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Drie tuinbanken voor drie verschillende tuinstijlen: zoek jouw stijl bij Teakea!

Waarom een tuinbank?

Er zijn zoveel elementen die invloed hebben op de stijl van je tuin of balkon. Waarom is een tuinbank nou echt een cruciaal deel hierin? Het eerste antwoord hierop is natuurlijk vanzelfsprekend; comfort! Om ultiem van je buitenruimte te kunnen genieten is een houten tuinbank nou eenmaal handig, daarnaast kan je deze ook nog eens volledig aankleden naar eigen voorkeur en stijl. Ten tweede, is een tuinbank tijdloos. De manier waarop je deze aankleed kan des te mate van tijd veranderen. Maar met zijn karakteristieke uitstraling, heb jij een element in je tuin staan waar je nog vele jaren mee door kunt!

 

Strak en moderne tuinstijl

Voor een strakke en moderne tuinstijl is er één woord nodig: minimalisme. Weinig details, een synchroon kleurenpalet en veel, maar dan ook veel rust. Voor dit minimalistische effect kun je bij Teakea terecht voor parkbanken. Deze hebben geen rugleuning, waardoor je tegen een rustgevende muur aan kan schuiven. Zo zitten de details die een rugleuning je zou bieden niet in de weg. Daarbij kan je ervoor kiezen om deze houten tuinbank strak en modern aan te kleden met een simpele deken en wat kussens ter comfort.

 

Praktische bohemian tuinstijl

Ben jij gek op de zomer? Dan is een praktische bohemian tuinstijl helemaal jouw ding! Hier worden waak zowel neutrale als frisse kleuren gebruikt met veel verschillende patronen en details. Maar ook tijdens zomeravonden kan het nog eens goed afkoelen of regenen. Bij Teakea hebben wij hiervoor een praktische oplossing voor bedankt door middel van onze opbergbanken! Aan het einde van de zomerdag kan jij gemakkelijk alle kleine details waar je overdag je tuin of balkon mee aankleed gemakkelijk in het ruime vak onder je bank kwijt. Ook misstaat deze praktische oplossing geheel niet aan de robuuste teakhouten uitstraling van deze tuinbank aan de bohemian tuinstijl.

 

Luxe en klassiek

Droom jij ook zo weg van een royaal, klassieke maar vooral ook luxe tuin? Ga dan voor een zeer authentieke stationsbank. Teakea biedt hierin verschillende modellen waarin allen hun eigen karakter tonen in de zeer soepele afwerking van het hout. Dit is vooral mooi aan te kleden met royale kleuren als wit, blauw of rood. Dankzij de prachtige houtvorming waaruit deze details zijn gesneden kan jij spreken van ultieme luxe in jouw zeer klassieke tuin of balkon. Deze houten tuinbanken zijn uitermate tijdloos, gezien dit al sinds eeuwen een eyecatcher is voor veel royale plekken als een prinsentuin of monumentale parken. 

 

Tuinbanken op maat bij Teakea

Weet jij al voor welke tuinstijl je gaat? Haal nu jouw perfecte tuinbank op maat bij Teakea! Wij snappen dat iedere buitenruimte verschilt en zorgen er naast de hoge kwaliteit waarin we leveren dat dit voor ieder huishouden past. Daarnaast leveren wij veel teakhouten tuinbanken op maat van lange levensduur. Dit krachtige kwalitatieve materiaal gaat lang mee en kan met gemak alle seizoenen buiten staan! Zolang je het maar 1 tot 2 keer per jaar goed onderhoud.