Genieten van je tuin
Image default
Toerisme

De activiteiten die een doorlopende reisverzekering dekt vergelijken (Myanmar en Cambodja)

Als uw vakantie niet compleet is zonder een hole in one, een plekje op een jacht of een fietssoujour, dan kunt u gerust zijn in de wetenschap dat de meeste recreatiesporten (met uitzondering van contactactiviteiten) automatisch gedekt zijn. Een standaard doorlopende reisverzekering dekt gewoonlijk kamperen, dansen, vissen, paardrijden, schaatsen, kajakken, zwemmen, surfen, wandelen en recreatieve sporten zoals voetbal, netbal en hockey. Vergeet niet uw doorlopende reisverzekering te vergelijken.

Wateractiviteiten

Populair bij reizigers naar eilanden en strandbestemmingen.  De meeste verzekeraars zullen u dekken voor amateur watersporten zoals jetskiën, kajakken, paragliden, surfen, wildwater raften en windsurfen, maar er zijn enkele iets extremere activiteiten die nadere uitleg vereisen en waarvoor enkele beperkingen gelden.

Bungeejumpen

Klaar voor een reis vol adrenaline? U kunt zonder zorgen naar uw volgende vakantie springen, want bungeejumpen is gedekt in de meeste doorlopende reisverzekeringen.

Is een reisverzekering nodig voor Myanmar?

Het korte antwoord is dat het ervan afhangt. Als u Myanmar voor een paar dagen bezoekt in het kader van een georganiseerde reis, dan is een reisverzekering voor Myanmar waarschijnlijk niet nodig. Echter, als u een onafhankelijke reiziger bent die van plan is om 28 dagen te besteden aan het verkennen en van de gebaande paden af te gaan, dan moet u het misschien overwegen. Een van de belangrijkste dingen, voordat u een verzekering in Myanmar koopt, is om een idee te hebben van wat u daar van plan bent te gaan doen.

Houd er rekening mee dat de verkeersveiligheid slecht is en dat het land vatbaar is voor natuurrampen zoals aardbevingen en overstromingen. De misdaadcijfers zijn over het algemeen laag, maar de armoede is erg groot en er zijn altijd wel een paar opportunistische dieven te vinden. U moet ook kijken naar dekking als u van plan bent om binnenlandse vluchten te nemen, omdat ze onbetrouwbaar kunnen zijn. Last minute tijdwijzigingen en annuleringen zijn niet ongewoon, waardoor u uw aansluitende vlucht naar huis kunt missen.

Heb ik een reisverzekering nodig voor Cambodja?

Een reisverzekering voor Cambodja is een absolute must. Cambodja, als u gezond verstand voorzorgsmaatregelen neemt, is een veilige plek om te reizen, maar ongelukken gebeuren. U zult gedekt willen zijn voor medische behandeling, gemiste vluchten, diefstal, en andere onvoorziene omstandigheden.

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Redenen om in de winter naar de Belgische kust te komen