Genieten van je tuin
Image default
Tuin accessoires

Maak het gezellig met een Kunsthaag

Onderhoudsvrije tuin met een kunsthaag.

Heeft u ook een haag in uw tuin? Moet u ook ieder seizoen weer uw heg snoeien met het bijbehorende afval? Oplossing: Een niet van echt te onderscheiden kunsthaag van kunsthaag.eu.

Altijd gezellig in uw tuin, op uw balkon maar ook in de horeca of winkel showroom met een groene kunsthaag. De Kunsthaag is UV bestendig, vlamdovend en dus zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal als decoratie aan de muur in uw woonkamer of in uw horeca gelegenheid. Veel meer sfeer op uw balkon of tegen de gevel van uw huis. Geen gesnoei meer en geen bijbehorend snoeiafval. Geen water geven op warme dagen, geen ongedierte in uw tuin of gevel van uw woning.

Dus…

  • Geen ongedierte
  • Fraai als interieurbekleding
  • Hele jaar groene omgeving
  • Geen tuinman nodig
  • Geen afval, sjouwen en water geven
  • Eenvoudig inkorten en verlengen

Eenvoudig inkorten en verlengen

De unieke vezel waarvan de kunsthaag is gemaakt zorgt ervoor dat indien de bladeren verbogen zijn het blad zich zelf weer terug zet in orginele staat. De speciale achterkant van de haag is zo gemaakt dat deze wel de wind doorlaat en toch snel een eenvoudig te koppelen is. Met kan dus oneindig lange kunsthagen opbouwen. Ook inkorten is eenvoudig zelf te doen. De haag is zelfs om ronde delen en hoeken te plaatsen. Met een ijzertang of schaar zijn ze eenvoudig in te korten.

Garantie op de kunsthaag is maar liefst 2 jaar. Met behulp van een beetje water is de heel snel schoon te maken mocht dat nodig zijn.

Kortom: Wilt u wel groen in uw tuin maar heeft u geen zin in snoeien en alles wat erbij komt kijken? Denk eens na over de aanschaf van een kunsthaag. Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen www.kunsthaag.eu.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/