Genieten van je tuin
Image default
Hottub

Hottub buiten

Het hele jaar door lekker een warme hottub buiten klink voor iedereen als een droom. Hottubs zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De echte houtgestookte hottubs zijn het beste en worden vaak ook in Nederland gemaakt. Veel mensen willen een hottub buiten hebben maar denken dat het te veel onderhoud is. Dat is alleen niet waar, hottubs hebben relatief weinig onderhoud nodig. De hottubs zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs. Vaak zijn ze rond maar het kan ook voorkomen dat ze juist vierkant of rechthoekig zijn! De maten kunnen ook verschillen, sommige hottubs zijn namelijk geschikt voor tot wel 10 personen terwijl andere hottubs misschien maar 2-4 zitplaatsen hebben. De Nederlandse hottubs zijn bijna altijd handgemaakt en gemaakt van duurzame materialen. Zo wordt er rekening gehouden met het milieu zonder dat de kwaliteit er op achteruit gaat.

 

Mogelijkheden voor hottubs 

Als je een hottub buiten wilt hebben waar je alleen bijvoorbeeld in de winter in wil zitten, hoef je niet altijd een te kopen. Veel bedrijven verhuren ook hottubs die je dan voor een aantal maanden in je tuin kan zetten. Qua design is de meest gekozen optie vaak de ronde hottub voor 6-8 personen. Die ronde hottubs zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. De standaardversie is de gewone hout look, daarnaast zijn ze vaak verkrijgbaar in wit, zwart, grijs, donkergroen, donkerblauw en bruin. De hottubs zijn voorzien van een 2-delige isolatieplaat waardoor het bad lekker warm blijft. Sommige hottubs komen ook nog met een trappetje zodat je er makkelijk in kan stappen.

 

 

 

Kijk goed naar de specificaties

Over het algemeen lijken alle houtgestookte hottubs in grote lijnen hetzelfde maar kijk goed naar de specificaties want ze kunnen nogal verschillend zijn. Nu vraag je je misschien af, hoe blijft het water warm als de hottub niet gebruikt wordt? Heel simpel, veel hottubs komen met een zogeheten cover die je over het bad kan spannen. Er zijn ook baden die met afdekmatten komen. Die matten liggen op het water en houden zo het water warm.

https://www.loungebath.nl/houtgestookte-hot-tub/