Genieten van je tuin
Image default
Hottub

Hoe weet u of uw sloten beschadigd zijn geraakt?

Hoe weet u of uw sloten beschadigd zijn geraakt?

Wat zijn de tekenen van beschadigde sloten van een mislukte knoeipoging? Zijn je nieuwe lokken een ongelukje tegengekomen? Ongewenste bezoekers of kwaadwillige grappenmakers kunnen zomaar in de buurt zijn bij het breken van uw buurt in een poging om ze te omzeilen en onwettig binnen te komen in uw huis of bedrijf. Wat zijn de tekenen van beschadigde sloten van een mislukte knoeipoging?

Gebruikte sloten herkennen
De vakantie is een drukke tijd wanneer de meesten van ons weg van huis zijn, hetzij in het buitenland reizen of extra uren op het werk zetten. Dat betekent dat het een ideaal moment is voor indringers of inbrekers om toegang tot uw huis te krijgen wanneer u er niet bent. Als je denkt dat je het slachtoffer bent geworden van een inbraak, blijf dan rustig. Zijn uw bezittingen verdwenen? Dit hoeft niet per se tekenen van inbraak te zijn. Maar als uw ramen, deuren en sloten beschadigd lijken te zijn, is het mogelijk dat iemand heeft geprobeerd illegaal binnen te komen.

Verschillende soorten slotschade
Geforceerde invoer: geforceerde invoer is de meest geprobeerde tactiek door indringers. Het slaan van sloten met een hamer, het uitschakelen van deadbolts met een boormachine, of gewoon de deur naar beneden schoppen of erop duwen met een schouder om zich een weg te banen zijn allemaal gangbare strategieën. Bijvoorbeeld, als het slot niet op zijn plaats past, kan dit een teken zijn dat de nep-slotenmaker geprobeerd heeft iets te veranderen, maar er geen schoon werk van deed. Zijn de grendels gebarsten? Als dat zo is, is dat ook een ander potentieel teken.

  • The Bumping Technique: In de botstechniek wordt een sleutel omgezet in een geïmproviseerde zaag. De gewijzigde sleutel wordt ingevoegd in een slot dat het past, waar het vervolgens meerdere keren wordt getikt totdat de lokken bezwijken. Krassen rond het sleutelgat en metalen onderdelen die schade aan het gereedschap aangeven, kunnen ook wijzen op het gebruik van de botstechniek.
  • Plukpogingen: Plukken is de klassieke poging sluipend in plaats van gewelddadig binnen te gaan. Kleine gereedschappen worden gebruikt om de sloten te openen om te openen, net zoals bij de stoottechniek.

Toekomstige incidenten vermijden
Een onderdeel van het voorkomen van toekomstige incidenten is leren van wat er is gebeurd. Zelfs als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning, kun je overwegen om je sloten opnieuw te verwisselen. U kunt uw sloten ook upgraden om digitaal te zijn – inclusief panelen voor beveiligingstoegang naast de traditionele vergrendeling en sleutelinstellingen. Combineer uw sloten met een systeem dat is ontworpen om uw hele huis ook veilig te houden.

Professionele slotenmaker
Als het erop aan komt, is het aan jou of je een onafhankelijke slotenmaker wilt worden of wilt toetreden tot een bestaand bedrijf zoals Slotenmaker Amsterdam (onderdeel van Lock Secure). Zodra een gerenommeerd bedrijf u heeft ingehuurd, kunt u beginnen met het opbouwen van de ervaring die u nodig hebt om op een dag uw eigen bedrijf te starten. Hoewel de voorgaande stappen kunnen helpen om het proces te versnellen, kan niets je ervan weerhouden om eerst toe te passen en onderweg alle training te ontvangen. Als u eenmaal uw certificeringstest hebt voltooid, kunt u erop vertrouwen dat u beschikt over wat er nodig is om een echte slotenmaker te worden. Uiteindelijk kun je de kennis die je hebt opgedaan ook doorgeven aan een toekomstige leerling.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam