Genieten van je tuin
Image default
Hottub

Welke verschillende houtgestookte hottubs zijn er?

Lekker relaxen in een echte houtgestookte hottub wil iedereen toch? Maar er zijn zoveel verschillende soorten en maten, welke neem je dan? In dit artikel zullen we de verschillende soorten hottubs bij langs gaan en uitleggen welke voordelen daarbij horen.  

 

Ronde hottubs 

Het populairste design is de ronde houtgestookte hottub. Deze hottubs zijn vaak van dezelfde grootte. De meeste ronde hottubs zijn geschikt voor 6-8 personen met een inhoud van ongeveer 1600 liter water.

De vierkante hottubs zijn vaak kleiner en lager dan de populaire ronde versies. Doordat deze lager zijn kan je makkelijk instappen. In de vierkante houtgestookte hottub is geschikt voor 2-4 personen en heeft een inhoud van ongeveer 1000 liter.

 

Design Stones hottubs 

De exclusievere versie van de drie is de Design Stones hottub. Deze hottub is erg sfeervol en dan met name in de avond. Deze hottub is ook rond en even groot als de normale ronde hottub.

 

Handgemaakt & duurzaam 

De bovenstaande hottubs worden allemaal handgemaakt in een werkplaats. Door het gebruik van een eigen design en eigen productie zijn deze hottubs van echt Nederlands vakmanschap. Ook zijn de baden makkelijk schoon te houden. Door een speciale coating kan het bad snel schoongemaakt worden en zo heb je dus weinig onderhoud. De baden worden gemaakt met aluminium wat ervoor zorgt dat de uitstraling niet alleen modern is maar ook dat het duurzaam geproduceerd is. Het is dus een milieubewuste keuze en ook erg goed voor de ontspanning voor lichaam en geest, en dat vanuit eigen tuin!

 

In de tuin 

Met de interne kachel kan je lekker genieten van het vuurtje als je niet in bad zit. Het is dus niet alleen praktisch maar ook nog een erg mooi om naar te kijken. Een stijlvolle, afgewerkte schoorsteen en een tafeltje voor een drankje maken het helemaal af. Dus als je op zoek bent naar een echte eyecatcher is een houtgestookte hottub perfect!

http://www.loungebath.nl/houtgestookte-hot-tub/