Genieten van je tuin
Image default
Vervoer en transport

Waarom een A4 envelop?

Met een A4 envelop kun je gemakkelijk producten zoals boeken of kleding versturen. Door de producten te verpakken in een A4 envelop wordt er bescherming geboden aan de spullen. De A4 enveloppen hebben een afmeting van 220 bij 340 millimeter. Een groot voordeel is dat de enveloppen zowel recyclebaar als herbruikbaar zijn!

 

Luchtkussen A4 envelop

De enveloppen beschermen jouw producten omdat er aan de binnenkant een luchtkussen zit. Dit zorgt ervoor dat je bestelling bestand is tegen deuken of stoten onderweg. Een van de belangrijkste eigenschappen van de enveloppen zijn dan ook dat ze stevig en schok werend zijn. Doordat de bubbeltjes erg licht zijn, weegt de envelop slechts 10 gram ongeveer. Hierdoor worden de verzendkosten geminimaliseerd.

 

Optimale bescherming

Door het luchtkussen biedt een A4 envelop optimale bescherming aan jouw pakketjes. De enveloppen zijn voorzien van een plakstrip waarmee je de envelop gemakkelijk kunt sluiten. Daarnaast is jouw pakket beschermd tegen zowel vuil als vocht. Doordat er hoog kwaliteit papier gebruikt wordt, namelijk wit Kraftpapier, zijn de enveloppen perfect voor verzending.

 

Let op! De binnenmaat van de enveloppen is 220 bij 340 millimeter. Dit betekent dus dat de envelop in zijn geheel wat groter is dan deze afmetingen. Afhankelijk van de grootte van het product dat je in de envelop stopt, past het wel of niet door de brievenbus. Het is goed om dit altijd even te checken, want voor brievenbuspost gelden andere tarieven dan voor pakketpost.

https://luchtkussengigant.nl/luchtkussen-enveloppen/a4-formaat-220-x-340/