Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Het gebruik van karton displays als aankleding van je nieuwe winkel

Je hebt een goed lopende onderneming. Toch denk je dat je er nog meer uit kan halen. Vandaar dat je hebt besloten om een fysieke winkel te openen. Hierin kunnen consumenten jouw producten aanschaffen. Je hebt de winkel inmiddels al een beetje ingericht. Het begint er al aardig uit te zien. Toch merk je op dat er nog genoeg ruimte voor verbetering is. Zo zijn er nog bepaalde plekken waar nog wel iets kan worden neergezet. Het liefst zou je daar iets neerzetten wat bij de klant meteen in het oog springt.

Ontwerp het display zelf

Wanneer je dit probleem hebt kun je kiezen voor een karton display. Je kunt dit karton display volledig zelf vormgeven. Dit betekent dat jij zelf een fraai design laten maken. Zo kun je ervoor dat je het nieuwe product binnen je assortiment meteen in de kijker staat. Je zult dan merken dat steeds meer mensen het product opmerken. Uiteindelijk zal dit zich vertalen in een hogere verkoop. Dat is natuurlijk erg fijn.

Combineer meerdere displays

Je kunt er ook voor kiezen om meerdere displays te gebruiken. Zo kun je ook gewoon een pijl in de lucht met de tekst “wc”. Zo weet je klant waar hij of zij naar moet om naar het toilet te gaan. Je kunt steeds dezelfde stijl gebruiken om al deze dingen te vorm te geven. Zo creëer je als het ware een huisstijl binnen je displays. Een nieuwe display wordt door de klant ook meteen herkent. Toch kan het verstandig zijn om af en toe wat anders te doen. Zo moet de klant dan even beter kijken wat “dit nieuwe” ook alweer is.

https://endlessbranding.com/karton-display/

Gerelateerde artikelen

Welk materiaalsoort kies jij bij vlonderplanken: hout of composiet?

Een sfeerhaard plaatsen in je tv wand

Een kluswoning kopen in Delft