Genieten van je tuin
Image default
Bouwen en verbouwen

Behangcirkel helemaal trendy

Behang is een klevende muur bedekking. Behang is verkrijgbaar in allerlei stijlen. Door behang in een bepaalde stijl aan te brengen op muren, kunt u de kamer naar keuze een nieuwe look geven. Behang wordt voornamelijk in verticale lijnen op de muur geplakt. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een behangcirkel op de muren te plakken. Een behangcirkel is een wanddecoratie die gelijk de aandacht kan trekken in een kamer. Online zijn er verschillende doorsneden en printen te vinden. Door de vele keuze is voor ieder een behangcirkel.

 

Behang verwijderen doe je zo

 

Behang verwijderen kan je eenvoudig doen. Wat je nodig hebt is:

–          Plamuurmes

–          Behang afweekmiddel

Met behulp van een plantenspuiter kan je het huidige behang nat maken met het afweekmiddel dat erin zit. Door het goed nat maken van het behang, wordt het makkelijker om met een plamuurmes om het er af te halen. Laat het 30 minuten intrekken voordat je aan de slag gaat met het plamuurmes. Schrap voorzichtig het behang van de muur. Is het behang moeilijk verwijderbaar? Maak dan gebruik van een behangrolprikrol. Na het verwijderen van het behang kan er iets nieuwe op komen te hangen. Je kan kiezen om weer verticaal behang er op te plakken, maar ook voor de trendy cirkel behang.

 

Zelfklevende behangcirkel

 

De meeste behang soorten zijn gemaakt van zelfklevende polyester. Het is een materiaal dat snel en makkelijk op de ondergronden muur plakt. Het zelfklevende gedeelte blijft goed zitten op de muur, maar is simpel te verwijderen zodat je het gemakkelijk op nieuwe kunt positioneren. Ook is het materiaal makkelijke te vervormen om bubbels te voorkomen.

 

Benieuwd naar de verschillende stijlen? Of wil je liever zelf een ontwerpen? Dit kan allemaal. Bekijk de site en bestel een prachtige behangcirkel voor bij jou op de muren.

https://www.wallcatcher.com/muurdecoratie/behangcirkel/