Genieten van je tuin
Image default
Mode en Kleding

Een boswandeling, welke tas is gemakkelijk meenemen?

Een boswandeling, welke tas is gemakkelijk meenemen?

 

De zon is op en de vogels fluiten. Het is een prachtige dag die alles in zich heeft om een heerlijke boswandeling te gaan maken. Natuurlijk ga je dan niet van huis zonder een tas mee te nemen met daar allemaal dingen die je nog wel eens nodig zou kunnen hebben. Maar welke tas is dan het meest geschikt om mee te nemen voor tijdens de wandeling in het bos? Om je te helpen bij het maken van je keuze hierin kan je verder lezen in deze blog. Dan lees je alles over de meest geschikte tas die je mee zou kunnen nemen tijdens je boswandeling. 

Welke tas neem je mee tijdens een boswandeling?

Als je gaat wandelen in het bos is het niet handig om te kiezen voor een reistas. Dames zouden wel een reistas kunnen vullen met de dingen die ze het liefst mee zouden willen nemen tijdens de wandeling. Het liefst dan ook nog een zebra tas.

 

Een reistas is dan niet de meest voor de hand liggende tas om voor te kiezen. Als je kiest voor een tas met genoeg ruimte, maar wel iets minder dan de reistas, dan kom je al snel uit bij de crossbody bag of een rugzak. Beide hebben ze zo hun voordelen tijdens het wandelen. 

 

Wat zijn de voordelen van een rugzak?

De voordelen van een rugzak zijn dat je hem lekker comfortabel met de banden over je schouder op je rug kan hangen. Kom je in een stuk waar het wat drukker is, dan zou je er ook nog voor kunnen kiezen om de rugzak te verplaatsen naar de voorkant en hem op je buik kunnen hangen. Zo heb je altijd zicht op je tas. 

Het dragen van een rugzak zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt. Je kan best veel kwijt in een rugzak, ook als er meer gewicht aan hangt. Ondanks het gewicht kan je geen rugklachten krijgen van het dragen van een rugzak.

Wat is het voordeel van een crossbody bag? 

Een van de voordelen van een crossbody bag is dat je deze op meerdere manieren kan dragen. Hierdoor kan je zelf een manier vinden die voor jou het meest prettig is. Doordat je hem over je schouders heen draagt en laat rusten op je heup is het een hele comfortabele tas om te dragen tijden het maken van een wandeling door het bos. 

Gerelateerde artikelen

Bieden duurdere merken ook betere kwaliteit?

Uw gids voor de beste kinderkledingwinkels in Europa

Belang om te weten wanneer je een marathon gaat lopen