Genieten van je tuin
Image default
MKB

Een medaille kopen voor een actief kinderfeestje

Een kinderfeestje is altijd een vrolijke maar ook drukke bedoeling. Kinderen, zeker wanneer je ze bij elkaar zet, zijn net raketjes en deze ongeleide projectielen zijn soms moeilijk in bedwang te houden. Met een actief uitje kunnen de kinderen hun energie gericht gebruiken en dat terwijl ze nog plezier hebben ook! Maak er een sportwedstrijd van, een watergevecht of een speurtocht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En om het nog leuker te maken kun je een medaille of ander sportprijs kopen die je aan het eind van de dag kunt uitreiken aan de deelnemers. Hartstikke leuk om te geven en een origineel aandenken aan een topdag voor de kinderen!

Zo stel je de perfecte medaille samen voor het kinderfeestje

Een medaille kopen is voordelig en je krijgt vaak aantrekkelijke kortingen wanneer je er meerdere per keer bestelt. Zo kun je dus ook ieder kind op het feestje een eigen medaille en unieke herinnering meegeven. Samen met andere ouders kun je er zelfs een terugkerend ding van maken, zodat de kinderen een mooie collectie met eigen prijzen opbouwen. Supergoed voor het zelfvertrouwen!

Door de medaille online te bestellen kun je eenvoudig een eigen afbeelding, bijvoorbeeld van de jarige of de activiteit, en een opschrift. Je bepaalt zelf de diameter van de medaille en je kunt ook het lint zelf uitkiezen. Een medaille bestellen is erg makkelijk en bij een leverancier die zelf de productie beheert, heb je ontzettend veel keuzemogelijkheden.

Ook andere sportprijzen mogelijk

Naast medailles is het natuurlijk ook mogelijk om andere sportprijzen te bestellen. Voor iedere deelnemer bijvoorbeeld een medaille en voor de winnaar of de jarige een mooie grote sportbeker! Ook beeldjes, kampioensschalen en sport-specifieke trofeeën zijn verkrijgbaar en de meeste prijzen kun je ook weer personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!