Genieten van je tuin
Image default
Eten en drinken

Heerlijk eten met catering uit Deventer

Super lekker eten en drinken, dat is voor veel mensen belangrijk. Nog belangrijker is dat bij een feest, gelegenheid of verjaardag. Je hebt niet altijd zin om daar zelf voor te zorgen, dan kan een catering service uit Deventer een uitkomst bieden. Met de catering service uit Deventer hoef je niet meer om boodschappen, een dag in de keuken te staan om gerechten voor te bereiden of die verschrikkelijke afwas na afloop van het feest. Met een catering service uit Deventer is dat uit handen genomen. Zonder stress over iets misschien mislukt en je hebt handen vrij tijdens het feest, wat wil je behalve goed eten en drinken nog meer?

Italiaans thema

En dan het eten, want daar gaat het natuurlijk om. De catering service uit Deventer serveert Italiaanse gerechten. Italiaans eten bestaat uit gerechten met een verhaal en achtergrond. Het is passie en liefde voor smaken en kruiden. Dat merk je in de het eten. Maar bij de catering service uit Deventer zetten we nog een stap extra, Wij werken alleen maar met lokale ingrediënten. Ingrediënten die komen uit Napels, Sicilië, Rome of Toscane. Basilicum, romige burrata, kruidige oregano of de beste wijnen. Met onze catering service uit Deventer proef je daadwerkelijk het Italiaanse eten.

Wat biedt de catering service uit Deventer?

Van een klein intiem eten tot een grote lange tafel vol mensen en eten (wat ook echt Italiaans is), voor beiden kun je bij ons terecht. Van een mobiele pizzeria tot een stenen houtoven waaruit de lekkerste lasagnes komen. Of denk een plank met antipasta van diverse vleeswaren, groenten en kazen. Ook pasta’s hebben wij in diverse smaken en maten. Van een kleine pan spaghetti met biefstuk tot grote panne romige pasta carbonara. Wij passen het menu aan op jouw wensen en mensen? Kies voor een catering, want met de catering service uit Deventer zit je altijd gebakken.

 Gerelateerde artikelen

Wortels uit de oven op allerlei verschillende manieren

Bierbrouw pakket voor je eigen thuisbar

Worstenbroodjes: een algemeen geliefde snack