Genieten van je tuin
Image default
Banen en opleidingen

Teamleider Logistics

Teamleider logistiek

Teamleider met groeimogelijkheden werkzaam bij één van de grootste organisaties in de AGF

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is één van de grootste organisaties op het landstreek van agf. Zij aanleveren jaarlijks een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Ter toename van het team afzoeken zij verrassend kundigheid dat wel knallen in vrijmaken en zich wil uitbouwen op werkgebied.

Omschrijving

Aansprakelijk voor de haalbaarheid van /- 20 werknemers en de inzetbaarheid aansprakelijk voor de correcte uitvoering van het veranderingsproces voeren van functioneringsgesprekken coachen en vormen van de werknemers, zorgdragen voor een hecht team leiden van het teamoverleg zorgdragen dat alle werknemers alles goed verwerkt in het automatiseringssysteem ( sap )

Profiel van kandidaat

afgeronde mbo 4 conditionering ongeveer 2 tot 5 jaar relevante werkervaring als leidinggevende bereid tot het werken van wisselende services ( voormiddag, avond, nacht ) kennis van automatiseringssystemen ( bij preferentie sap ) goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift je neemt initiatief, bent eerzuchtig en wilt gaarne laren rotterdamse denkwijze en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

Aanbod

Als teamleider warehouse zal je meteen in voorkomendheid treden bij de opdrachtgever

https://www.vindazo.nl/keywords/logistics-manager.html